Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

-ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ "ΔΙ' ΥΠΟΘΕΣΗΝ ΤΟΥΣ" ΓΙΑΤΡΩΝ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ , ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
-ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΣΤΗ Γ.Σ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ. Κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. Σ. ΡΑΠΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΥΑΤΑΡΚΕΙΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΩΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ Κ. ΡΑΠΤΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: