Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Απόφαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για στάση εργασίας 9/12/2008

8/12/2008
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη σημερινή της συνεδρίαση εκφράζοντας την οδύνη και την καταδίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου παιδιού, εκτιμώντας ότι δεν μπορεί κανείς να περιορίζεται, μπροστά στο συνταρακτικό αυτό γεγονός για την κοινωνία, στην καταδίκη, κρίνει αναγκαίο :
•1. Να υπογραμμίσει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για τη διολίσθηση, την έξαρση του αυταρχισμού ως κλίμα και συμπεριφορά, στάση που κλιμακώνεται στους μηχανισμούς καταστολής και όχι μόνο, όσο η λιτότητα, η κρίση, η επίθεση στα δικαιώματα, το βιοτικό επίπεδο του λαού μεγεθύνεται.
•2. Να στηρίξει τις αυριανές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών με στάση εργασίας από 12.00 έως το τέλος του ωραρίου για τους εργαζόμενους στις Δημόσιες Υπηρεσίες , στις πόλεις που οργανώνονται και πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους και κάτω από το τραγικό γεγονός και κάθε πολίτη στην αγωνιστική συγκέντρωση της Τετάρτης 10/12/2008 και ώρα 11 το πρωί στο Σύνταγμα , στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που προσλαμβάνει το χαρακτήρα συνολικής αιχμής στην ενότητα των πολιτικών, δημοκρατικών, κοινωνικών, οικονομικών και εργασιακών δικαιωμάτων που παλεύουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε να προστατεύσουμε, να διασώσουμε, να διευρύνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: