Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Alpha TV : Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ



Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΟΝΟΤΑ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΣΤΙΣ 6 ΜΜ

1 σχόλιο:

Φιλιώ είπε...

Ο λακης λαζοπουλος φάσκει και αντιφάσκει. Συμφωνει ότι η βια φερνει βια αλλα προτρέπει να συνεχισουν αυτά τα παιδια να διαμαρτυρονται κατά αυτόν τον τροπο. εφοσον παιρνει τον λογο και εκφραζει την σκεψη του σε μια τεραστια δυναμη που λεγεται ΜΜΕ θα επρεπε να είναι πιο προσεκτικος στα λογια του τα οποια υπερισχύουν σε θυμικο από ότι σε λογικο. Ασφαλως η πραξη του αστυνομικου(από αυτά που μαθαινουμε τουλαχιστο) ηταν μια καταχρηση εξουσιας, ποσοι όμως εργαζομενοι είναι τοποθετημενοι σε λαθος θέσεις και συνεχιζουν να είναι χωρις καμια κριση η με κρισεις τις διαφθορας.(για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω κατά νου το νοσοκομειο στο οποιο εργαζομαι, βλεπω γενικα το φαινομενο).
Δεν θα μπω στην διαδικασια να συγκρινω τον νεαρο με τον εαυτο μου στα 15 μου, σημερα ειμαι 35. όμως κάθε εποχη εγκυμωνει κυνδυνους και είναι προκλητικη για την ευαισθητη ψυχοσυνθεση των νεων. Η ιστορια επαναλαμβανεται ξανα και ξανα για να ωριμασει η ανθρωποτητα πνευματικα. Ο λαζοπυλος υποστηριζει ότι αυτοι οι νεοι ξερουν…εχουν νου!! Όχι δεν εχουν νου! Εχουν μονο οργή! Την οποια κατευθυνουν στην βια αντι στην δημιουργια.
Εχω πολλες απαιτησεις από τους νεους σε αυτές τις εποχες? Ο λαζοπουλος λεει ότι εχουν νου..
Υπαρουν οι τροποι να αλλαξουν τα πραγματα, όχι όμως με την βια! Με τον ωριμο λογο, την ειλικρινια, την πρωτοτυπια, την δημιουργια την επιμμονη και υπομονη χωρις διακοπη. ακομα υπαρχουν τα μεσα για να καλλιεργησεις αυτές τις ιδιοτητες. Το αιμα στις φλεβες της δημοκρατιας κυλα όταν οι ανθρωποι είναι συνεχεια σε εγρηγορση. Όχι οποτε θυμηθουν και με αυτους τους τροπους Πανω από όλα ο καθενας ατομικα πρεπει να αναλαβει την ευθυνη του απεναντι στην πολιτεία και Δημοκρατια.
Λυπαμαι γιατι το παιδι ηταν θύμα.
Λυπαμαι γιατι οΛαζοπουλος είναι δημοφιλης και θα επιρεασει την κοινη γνωμη.