Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Η «ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ»


Η «ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ»

Το θέμα που έχει ανακύψει με τη διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος και τον επιμελητή Α’ του ίδιου τμήματος Δημήτρη Μανίκη θα μπορούσε να είναι ένα απλό παράδειγμα αυταρχισμού μια διευθύντριας , που δεν είναι βέβαια άνευ σημασίας , αλλά θα ήταν κατανοητό στο πλαίσιο του ανθρώπινου και ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη διευθύντρια.
Εννοώ ότι η συγκεκριμένη διευθύντρια στη διάρκεια των περασμένων κινητοποιήσεων στο Αττικό νοσοκομείο είχε δείξει μεγάλη «δραστηριότητα» , προς την αντίθετη κατεύθυνση με ενέργειες και κατηγορίες που δεν αξίζουν ούτε την ενέργεια των pixels της οθόνης του υπολογιστή του να καταναλωθει για να αναφερθούν.
Το επίπεδο συνεργασίας της συγκεκριμένης διευθύντριας σε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και αφορούν δραστηριότητες που έχει αναλάβει είναι γνωστό στο Αττικό νοσοκομείο. (υπάρχουν άπειρα παραδείγματα αποδείξεις μέχρι και …φωτογραφίες).
Το σημαντικό ερώτημα όμως που προκύπτει , επειδή ενδεχομένως να θέτει θέμα «δυσλειτουργίας» του νόμου για τα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία , είναι μήπως χρησιμοποιηθεί σαν «λαγός» για να ανοίξει το θέμα. Επειδή μέχρι τώρα η όλη διαδικασία στο Αττικό νοσοκομείο σε σχέση με το νέο νόμο για το ΕΣΥ εξελίσσεται κανονικά ελπίζουμε πως είναι λάθος ή υπερβολική εκτίμηση.
Για καλό και για κακό όμως η «ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ» πρέπει να απασχολήσει την ΕΙΝΑΠ και την ΟΕΝΓΕ πολύ σοβαρά και έγκαιρα.
Απόστολος Πέτρου
Μέλος της Πενταμελούς επιτροπής των γιατρών στο Αττικό Νοσοκομείο
ΥΓ : Δεν χρειάζεται η … «δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» το κείμενο έχει όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: