Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

MADE IN GREECE


Ιστορίες μ’ αρκούδες από τη μόνη Αφρικανική φυλή με λευκούς κάτοικους.

Σε μικρή φυλή της Αφρικής (μέλος της «Αφρικανικής Ένωσης»)που έχει το μοναδικό προνόμιο να έχει λευκούς κατοίκους , ο αρχηγός της φυλής αποφασίζει να κάνει τη γυναίκα του (με υπερταχεία εκπαίδευση) μεγάλη γιατρό χειρουργό που θα κάνει καλά τους φτωχούς κι ανήμπορους λευκούς Αφρικανούς της φυλής. Η διάσημη χειρουργός όμως χρειάζεται κι αποδείξεις ότι χειρουργεί και γι’ αυτό χρειάζεται ένα ασθενής κι ένα βίντεο με την εγχείρηση. Ως ασθενής προσφέρεται ένας «ασθενής» χειρουργός και το βίντεο με την «επέμβαση» γυρίζεται αλλά και … «διαρρέει» πλην όμως βγαίνει …κωμωδία. Ο «ασθενής» χειρουργός τα παίρνει όλα πάνω του και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σκηνοθεσία με αντάλλαγμα μια θέση σε μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στα δυτικά της περιοχής που κατοικεί η φυλή. Εκεί όμως αισθάνεται τόσο δυνατός (λόγω της μεγάλης διασημότητας του ) και απαιτεί το δικό του αποκλειστικά γραφείο και το κάνει με …τσαμπουκά αλλάζει κλειδαριές! Το γεγονός προκαλεί αντιδράσεις από τους υπόλοιπους ιθαγενείς μη «ασθενείς» γιατρούς που καταφεύγουν στη διοίκηση του νοσοκομείου. Με όλα τα τυπικά διοικητής , διοικητικοί και υπεύθυνοι ασφαλείας αποφάσισαν μια Παρασκευή που τα πράγματα ήταν ήσυχα στο νοσοκομείο να «ανοίξουν» το γραφείο. Έλα που «ασθενής» χειρουργός τους «μυρίζεται» και καλεί την αστυνομία της φυλής και τους κατηγορεί για …διαρρήκτες , βρίσκονται όλοι στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ως «συλληφθέντες διαρρήκτες επ’ αυτοφώρω» και κινδυνεύουν να μείνουν στο …κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα. Στο μεταξύ ο «ασθενής» χειρουργός , αφού βρίζει με τρόπο που δεν μπορεί να γραφτεί το διοικητή καλεί και κανάλι της φυλής με το οποίο διατηρεί «σχέσεις». Ο κίνδυνος να γυριστεί σε βίντεο μια νέα κωμωδία και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο είναι μεγάλος και στο τέλος πέφτουν στον «ασθενή» οι γέροντες της φυλής και τον «συνετίζουν» και όλα λήγουν «ομαλά».

Μετά απ’ αυτό η ζωή στη φυλή συνεχίζεται χωρίς κάτι να αλλάξει εκτός από τον το παρά λίγο νευρικό κλονισμό του διοικητή και των διοικητικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Εμείς εδώ στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λέμε ευτυχώς που δεν συνέβησαν στο νοσοκομείο μας αυτά γιατί έχουμε που έχουμε τόσα προβλήματα αυτό δεν θα το αντέχαμε , άλλωστε πώς να γίνουν; Εμείς , ευτυχώς, ζούμε σε μια Ευρωπαϊκή χώρα !

(Η ιστορία δεν έχει σκοπό να προσβάλλει φυσικά καμία φυλή της Αφρικής εκτός από αυτή με τους λευκούς κάτοικους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: