Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γηροκομείο Αθηνών ενάντια στις τρομοκρατικές απολύσεις συνδικαλιστών εργαζομένων, απαιτώντας την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, πραγματοποιεί μεθαύριο Δευτέρα στη 1:30 μ.μ η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ).

Σε ανακοίνωσή της η ΟΣΝΙΕ υπογραμμίζει ότι η διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών, συνεχίζοντας την τακτική της καταστολής προκειμένου να ελέγξει πλήρως τους εργαζόμενους, απέλυσε την προηγούμενη βδομάδα τρεις εργαζόμενους - δυο εκλεγμένα μέλη της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων του Γηροκομείου και εργαζόμενο που ήταν εκλεγμένο μέλος στη διοίκηση του κλαδικού Σωματείου της Αθήνας και επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ.

Οπως καταγγέλλει η ΟΣΝΙΕ, ο πρόεδρος του Γηροκομείου έφτασε στο σημείο προχτές, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί απ' το επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στο αμφιθέατρο, να τους απειλήσει εμμέσως ότι αν δεν σταματήσουν να στηρίζουν τους απολυμένους θα βρεθούν στην ανεργία. Καταγγέλλει ακόμα ότι χτες εκπρόσωποι του επιχειρησιακού σωματείου συγκέντρωναν υπογραφές απ' τους εργαζόμενους ενάντια στην επαναπρόσληψη των απολυμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: