Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Το θράσος των θλιβερών


Μετά τις δηλώσεις του μέντορα Πεταλωτή που κατηγορεί τα κόμματα της αριστεράς ότι δεν σέβονται τους δημοκρατικούς θεσμούς, ήρθε η σειρά των τοπικών χειροκροτητών του εθνικού ξεπουλήματος στο "ΑΤΤΙΚΟΝ" να εξαπολύσουν τις ίδιες κατηγορίες εναντίον των εργαζομένων που δεν τους επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν.
Αυτοί που πέρυσι έπεσαν στην ανυποληψία των εργαζομένων για την αδράνεια τους και βρίσκονταν σε πλήρη δυσαρμονία με το κοινό αίσθημα των εργαζομένων και φυσικά βρήκαν «στέγη» στη «ζεστή αγκαλιά της προηγούμενης διοίκησης» για να «απολαύσουν» καμιά «θεσούλα» με επιπλέον άδεια και καμιά υπερωριούλα και να γλύφουν εκεί που έφτυναν χτες ελπίζοντας ότι θα γίνουν κάποια μέρα χαλίφης στη θέση του χαλίφη .
Αυτοί οι "τίμιοι" επαγγελματίες συνδικαλιστές που ξετσίπωτα ξεπούλησαν όλους εμάς , σήμερα με περισσό θράσος κατηγορούν αυτούς που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για φασιστική νοοτροπία
Κατηγορούν αυτούς που προσπαθούν με πείσμα για την υλοποίηση των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων, ότι δεν ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο κομματικό μηχανισμό "και είναι από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά" χωρίς να συνειδητοποιούν την έμμεση παραδοχή οτι αυτοί που κατηγορούν είναι ανεξάρτητοι, παρά την λάσπη περί εξαρτήσεων που έχουν βάλει στον ανεμιστήρα με επώνυμες είτε με ανώνυμες ανακοινώσεις κατά την προσφιλή τους μέθοδο.
Τέλος, οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. του σωματείου είναι ανοικτές και μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος θέλει και είναι εκεί. Οι υπογράφοντες επαγγελματίες συνδικαλιστές είναι συνήθως απόντες τόσο από τις δραστηριότητες των εργαζομένων (γενικές συνελεύσεις, παραστάσεις στο υπουργείο, ΥΠΕ , κινητοποιήσεις) όσο και από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Κατά τα άλλα μια καλόπιστη κριτική αυτών που εργαζόμενοι απέρριψαν, θα μπορούσε να συμβάλει θετικά στη βελτίωση αυτών που με συντριπτική πλειοψηφία εμπιστεύθηκαν και επέλεξαν.

Υ.Γ. ΑΠΟΡΙΑ: Πώς γίνεται μέλος του Δ.Σ. να μην μπορεί καμία ημέρα της εβδομάδας να παρίσταται στις συνεδριάσεις του μετά τις 1:30μμ γιατί παίρνει τα εγγόνια του από το σχολείο (sic) αλλά να παίρνει ταυτόχρονα 30 ώρες υπερωρία ; Αιδώς Αργείοι ! ! !



Δεν υπάρχουν σχόλια: