Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΠ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΑΠΕΣΥΡΘΗ (ΚΟΙΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ) ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΤΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ...ΜΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ …ΧΕΡΙ , ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Ο Κος ΕΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΕΠΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΟΘΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΑ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΩΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΡΗΞΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ «ΕΝΣΤΑΣΗ» ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.

ΑΝ Ο Κος ΕΥΣΤΑΘΟΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ …ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΗΤΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΚΏΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ..ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΓΑΡΓΑΡΑ Μ’ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: