Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Το απόλυτο τίποτα συνεχίζεται

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους

Η υπουργός Υγείας στη συνέντευξη σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού :

«Πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση των θεμάτων και των βασικών σημείων του νομοσχεδίου το οποίο θα φέρουμε εντός του Ιουνίου στη Βουλή, θα ήθελα ένα τελευταίο ενημερωτικό στοιχείο να σας δώσω, σε σχέση με τις προσλήψεις, όπου είναι μετά από επικοινωνία με τον κ. Βέη τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, επειδή πάντα μας ρωτάτε "πως πηγαίνει η προκήρυξη που είχε βγει για τους 3103 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό 29Δεκεμβρίου".
Άρα λοιπόν η ενημέρωση είναι ότι τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν ήδη τελειώσει, όσον αφορά τους ΠΕ, για την τεχνολογική εκπαίδευση θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα μέχρι τις 31 Ιουλίου, για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα έχουμε το Σεπτέμβριο και για την υποχρεωτική εκπαίδευση θα έχουμε επίσης 31 Ιουλίου.

Άρα για πανεπιστημιακή εκπαίδευση, τεχνολογική εκπαίδευση και υποχρεωτική εκπαίδευση μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχουν γίνει οι αντίστοιχες προσλήψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο όπως καταλαβαίνετε είναι και ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο που δίνουμε τη μάχη για να το υποστηρίξουμε».

Η διαχειρίζεται τον χρόνο σαν πλαστελίνη η μας δουλεύει άγρια.

Στα μυαλά της υπάρχει περίπτωση "να έχουν γίνει οι αντίστοιχες προσλήψεις μέχρι τέλη Ιουλίου" πριν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα;

Τον ξεπέρασες κυρά μου τον ατσαλάκωτο. Μήπως πρέπει να αρχίσετε κάποτε να δουλεύετε πραγματικά εκεί στο Υπουργείο αντί να παίρνετε σβάρνα τα κανάλια και να γεμίζετε με μπούρδες τα αυτιά αυτών που σας ακούν;


Δεν υπάρχουν σχόλια: