Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Κου ΗΛΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ



Φήμες λένε ότι οι Πανεπιστημιακοί του Αττικού έχουν στραφεί εναντίον του διοικητή του Αττικού κ. Ηλία Λαμπίρη με πρωταγωνιστή το γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος του ΔΣ του ΔΕΠ κ. Ευστάθιο Ευσταθόπουλο ακτινοφυσικό με πρόσχημα τις τελευταίες δηλώσεις του διοικητή που «χαρακτήριζε» το Αττικό ως «το προβληματικότερο νοσοκομείο» (ψέματα είναι;)
Η πραγματική αιτία είναι η αποφασιστική στάση του κ. Ηλία Λαμπίρη να μη δίνει άδειες για ιδιωτικά ιατρεία εκτός Αττικού στους Πανεπιστημιακούς και η προσπάθεια του να κλείσει σειρά από «παραμάγαζα» που έχουν στηθεί στο Αττικό όπου εργάζονται και «συλλέγουν» πελάτες άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το Αττικό Νοσοκομείο.
Η ναυαρχίδα στηρίζει τις συγκεκριμένες ενέργειες του διοικητή και θα αποκαλύψει κι άλλα «παραμάγαζα» που δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του !
Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς διακινούνται φήμες ότι …παραιτήθηκε ο διοικητής , ότι …αρρώστησε και περιμένουν εναγωνίως ένα διοικητή τύπου … «Ράπτη» για να διατηρηθούν τα φέουδα !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερα "λαμόγια" από τους πανεπιστημιακούς του ΑΤΤΙΚΟΥ δεν υα υπάρξουν...Φταίει βέβαια και ο ΙΔΙΟΣ ο Λαμπίρης που ΔΕΝ έχει πετάξει ΗΔΗ μερικούς έξω, αν και το ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ότι ΕΙΝΑΙ λαμόγια....

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΛΟΥΞ ΚΕΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ ΥΓΕΙΑ (ΒΛ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ!Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

ναυαρχιδα είπε...

Σωστα τα περισσότερα αλλά ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ διακομιστηκε στη Νίκαια επειδή δεν ηταν του Κρεμεμαστινου, Αν ξέρεις ενα πεστο μας !