Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αντιποίηση επαγγέλματος

Το ρεπορτάζ Ροδιακής εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που διαμορφώνεται πλέον απέναντι στους ανεύθυνους και επικίνδυνους πειραματισμούς ορισμένων Διοικητών ΥΠΕ, όπως συμβαίνει με την περίπτωση της κ. Χριστίνας Παπανικολάου:

«Να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες που έχει, και να καλύψει τα κενά τα οποία θα δημιουργηθούν στο πρόγραμμα εφημέρευσης του νοσοκομείου Ρόδου, θα καλέσει την διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ Κωνσταντίνος Μπουτσικος. Ο εισαγγελικός λειτουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και στην άσκηση ποινικών διώξεων, σε βάρος των διοικούντων την Υγειονομική Περιφέρεια, αν διαπιστώσει ότι ελλοχεύει κίνδυνος, για την ασφάλεια των πολιτών, από την πλημμελή εφημέρευση που θα γίνεται πλέον στο νοσοκομείο Ρόδου, στα πλαίσια του νέου νόμου».

Δυστυχώς η Διοικητής της 2ης ΥΠΕ έχει αποδώσει στον εαυτό της εκτός από αρμοδιότητες νομοθέτη και καθήκοντα εισαγγελέα. Αναμενόμενο ήταν ότι θα την εγκαλούσε κάποιος εισαγγελέας για αντιποίηση επαγγέλματος.

http://www.ygeianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: