Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ


Η τραγικές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο Αττικό νοσοκομείο έχουν οδηγήσει στην υποκατάσταση των νοσηλευτών από συνοδούς ασθενών που βρίσκονται στο νοσοκομείο είτε με την αφειδώς χορηγούμενη «κάρτα» παραμονής συνοδών ή με το «έτσι θέλω» Υπάρχει το φαινόμενο να παρευρίσκονται 2-3 συνοδοί ανά ασθενή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κα νύχτας !
Στη καρδιολογική κλινική έγινε άγρια επίθεση σε μία από τις συνεπέστερες και ευγενικότερες , κατά γενική ομολογία , ειδικευόμενη της καρδιολογικής κλινικής από συγγενείς της ασθενούς στις 5 το πρωί επειδή ο ασθενής κατέληξε λόγω καρδιακής ανεπάρκειας τελικού σταδίου , παρ’ όλη την άμεση , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ,άρτια αντιμετώπιση του ασθενούς από την ειδικευόμενη τον επιμελητή και το σύστημα άμεσης παρέμβασης του νοσοκομείου (blue line ή μπλε κωδικός).
Η ειδικευόμενη δέχτηκε άγρια επίθεση από συγγενείς της έσκισαν τα ρούχα και βρέθηκε με τα εσώρουχα στο διάδρομο της κλινικής και τώρα βρίσκεται με αναρρωτική άδεια λόγω χτυπημάτων στο κεφάλι στο σπίτι γνωστού της καθώς δέχεται απειλές(του επιπέδου « θα βάλουμε να σε ξεκοιλιάσουν» ) για τη ζωή της από συγγενείς κατοίκους …Λειβαδιάς!
Κε Ηλία Λαμπίρη είναι ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ να προστατευτούν οι εργαζόμενοι που δουλεύουν κάτω από άγριες συνθήκες με κίνδυνο για τη ζωή τους.
Κε Ηλία Λαμπίρη ,αν δεν μπορείτε να τους πληρώσετε και να εξασφαλίσετε προσωπικό προστατεύστε τη ζωή τους και την αξιοπρέπεια τους τουλάχιστον, γνωρίζουμε ότι έχετε την ευαισθησία και το θάρρος να το κάνετε !
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ – ΚΑΜΜΙΑ «ΚΑΡΤΑ» ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ. ΑΤΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Στο θέμα αυτό «ΠΡΕΠΕΙ» να δοθεί συνέχεια ! Δεν είναι δυνατόν να κοιμάται σε σπίτια φίλων η ειδικευόμενη γιατί φοβάται για τη ζωή της και να παραμένουμε απαθείς.
Ο εκπρόσωπος των γιατρών και των εργαζομένων πρέπει να θέσουν το θέμα αυτό ΑΜΕΣΑ στο επόμενο ΔΣ , ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας οφείλει να παρέμβει , στο πόλεμο με την παραοικονομία και τους «φακελάκηδες», οι αφανείς εργαζόμενοι του ΕΣΥ πρέπει να προστατεύονται και από τα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν τριξει καποιος λιγο τα δοντια του σε τετοια θρασυδειλα ατομα, θα μαζευτουνε σαν κοτες. αλλα σαν νοσοκομειο καθομαστε και τους χαιδευουμε τα αυτια, και, δωσε θαρρος στο χωριατη (κυριολεκτικα)και θα ανεβει και στο κρεβατι.. το μονο που ενδιαφερει δυστυχως το ΑΤΤΙΚΟ ειναι η εξωθεν καλη μαρτυρια και η φθορα υλικης περιουσιας του. δηλ κυριοι, πιο ευκολα θα κυνηγησετε αυτους τους ψυχωσικους καφρους για την...σκισμενη στολη της ιατρου παρα για την λεκτικη, σωματικη και ψυχικη κακοποιηση της!!!