Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Χθες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μάθαμε οτι απολογήθηκε ο Διοικητής του νοσοκομείου στον ανακριτή, μετά την αναβολή που είχε ζητήσει και πάρει την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την παραβίαση του νόμιμου ωραρίου των εργαζομένων του νοσοκομείου μετά την μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει το Δ.Σ. του σωματείου μετά από απόφασή της γενικής συνέλευσης.
Μάθαμε ακόμη οτι στο Διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου έγινε συντονισμένη επίθεση στους εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων από τον Διοικητή , τον Υποδιοικητή (νέο ανερχόμενο αστέρα) και τον διευθυντή της Ιατρικής υπηρεσίας (αυτός είναι μέλος του Δ.Σ. ;),  περί καταχρηστικής άσκησης συνδικαλιστικού δικαιώματος, περί εκδικητικής συμπεριφοράς, περί προσβολής του ιατρικού σώματος (sic),  και μάλιστα ο υποδιοικητής ,πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, εκτόξευσε και απειλές λέγοντάς τους ότι με κάθε ευκαιρία θα τους περνάει πειθαρχικό για "υπηρεσιακούς" λόγους.
Χρησιμοποίησαν επίσης τον γνωστό "συνδικαλιστή" της προηγούμενης ανάρτησης σούρνοντάς τον στη συνεδρίαση του Δ.Σ. να μαρτυρήσει οτι "κάποιοι" και πιθανόν και οι κακοί εκπρόσωποι του πλαστογράφησαν την υπογραφή.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αγαπητή Διοίκηση, Αφήστε τα κόλπα μαγειρικής με πρόσωπα και νούμερα , προσπαθείστε να βάλετε το νοσοκομείο στις πραγματικές του διαστάσεις και δώστε του επιτέλους τον πραγματικό του ρόλο.Οι πρακτικές σας είναι πανάρχαιες και μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσουν.
Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία της δικαστικής διερεύνησης για το καλό όλων.
Όσο για τις απειλές και τους λεονταρισμούς ένα να θυμάστε: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!






Δεν υπάρχουν σχόλια: