Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!


ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΕ F-16, ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΦΡΑΓΑΤΕΣ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!
Για πρώτη φορά η χώρα μας, με απόφαση της κυβέρνησης Γ. Παπαδνρέου και με πλήρη παραβίαση του Συντάγματος, θα συμμετάσχειευθέως σε ωμή στρατιωτική επίθεσησε βάρος γειτονικής χώρας.
Η περιοχή μας ζει ώρες που θυμίζουν τον βάρβαρο αεροπορικό βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, μόνο που σήμερα η ιμπεριαλιστική στρατιωτική επίθεση μπορεί να πάρει πιο γενικευμένο χαρακτήρα, ενώ η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί πολύ πιο τραγικά, με πολύ πιο επικίνδυνες συνέπειες για όλη την περιοχή και για τη χώρα μας!
Η επίθεση του βρώμικου Νατοϊκού μπλοκ εναντίον της Λιβύης, με πρόσχημα τις σφαγές του Καντάφι, αναμένεται από ώρα σε ώρα, αφού, επίσης προσχηματικά, ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία διακηρύσσουν ότι ο Καντάφι παραβιάζει το Ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Σε κάθε περίπτωση η Δυτική επίθεση στη Λιβύη, με την άμεση συνδρομή της Ελλάδας, θα εκδηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες με βροχή αεροπορικών επιθέσεων το Σάββατο και θα κλιμακωθεί την Κυριακή.
Η Ελλάδα σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, για πρώτη φορά, θα συμμετάσχει ευθέως στην επίθεση  με τη συμμετοχή επίλεκτων στρατιωτικών μέσων, ένα σμήνος F-16, ένα ιπτάμενο ραντάρ, μια φρεγάτα και ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης!
Το μόνο ερώτημα είναι, αν τα ελληνικά F – 16 θα βομβαρδίζουν άμεσα τη Λιβύη ή θα υποστηρίζουν αυτά που θα βομβαρδίζουν!!! ΑΙΣΧΟΣ!
Για άλλη μια φορά η Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου ξεπροβάλλει ως άθλιο «προτεκτοράτο» των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – ΙΣΡΑΗΛ και ως «στρατιωτικό πιόνι» τους για τον έλεγχο των πετρελαίων και των εξεγέρσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: