Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!
Πρωτοφανές και εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 7 Απρίλη κατά τη διάρκεια ανοίγματος των διοδίων του Μώλου Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με τοπικά blogs, όταν ο βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Μαγκούφης έφτασε στα διόδια, σημειώθηκε επεισόδιο με μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» αφού πρώτα έστειλε μια γυναίκα που συμμετείχε στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο Λαμίας!
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο βουλευτής, φτάνοντας στην μπάρα επέμεινε, να πληρώσει. Όσοι και όσες συμμετείχαν στην κινητοποίηση του έλεγαν πως μπορεί ναπεράσει ελεύθερα, χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητά και την ιδιότητά του.
Οι αντεγκλήσεις εξελίχθηκαν σε λογομαχία, και ο βουλευτής αντέδρασε, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο όπου γράπωσε μια γυναίκα από το λαιμό ταρακουνώντας την με αποτέλεσμα να τη στείλει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων.
Η αντίδραση του βουλευτή, παραλίγο να πυροδοτήσει εκτεταμένο επεισόδιο, και έτσι αναγκάστηκε να καταφύγει στα κουβούκλια των διοδίων.
Επιτόπου στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη με άντρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ (!), με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή (!!) Φθιώτιδας Νίκο Δουβλέκα! Τότε τα μέλη του κινήματος έμαθαν την ταυτότητα του βουλευτή καθώς και το γεγονός πως ήταν εισηγητής της απαράδεκτης τροπολογίας Ρέππα, που καθιστά την μη πληρωμή διοδίων τροχαία παράβαση που επιφέρει πρόστιμο € 200!!!
Μετά από μια ώρα ο Χ. Μαγκούφης βγήκε μαζί με το ζευγάρι που τον συνόδευε από το κουβούκλιο κάνοντας δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα δήθεν έπαιζε θέατρο...
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως όταν κυβερνητικοί βουλευτές φτάνουν στο σημείο να τραμπουκίζουν πολίτες, και δη γυναίκες, έχουν χάσει κάθε αίσθηση του ρόλου τους θυμίζοντας άλλες εποχές όπου οι πολιτικοί «άρχοντες» αντιλαμβάνονταν το λαό ως κάτι ελαφρώς ανώτερο απόαπλούς κολίγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: