Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ολημερίς το χτίζανε ….



Στο βίντεο παρακολουθούμε την τελευταία αντίδραση τους. (Αν προήλθε από πληρωμένους Αλβανούς ή οπαδούς του Σύριζα, δεν ξέρουμε. Ρωτήστε τον Πάγκαλο).


Με τεράστιες ποσότητες χημικών, δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότους λάμψης οι δυνάμεις καταστολής επιτίθενται στους κατοίκους της Κερατέας για να «προστατεύσουν τα συμφέροντα των παράνομων εργολάβων» όπως είπε στον ραδιοσταθμό της Ζούγκλας ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Ιατρού.
Γίνετε πόλεμος κυριολεκτικά στην «κακιά σκάλα» όπως είπε δημοσιογράφος του σταθμού. «Γίνετε της Βεγγάζης» τόνισε  χαρακτηριστικά.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Παρακολουθούμε τα γεγονότα –παρακαλούμε τους αναγνώστες της περιοχής να ενημερώνουν το μπλογκ μας- και θα επανέλθουμε.
Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από «ζωντανή» σύνδεση του δελτίου ειδήσεων του Αλφα με τις μάχες που διεξάγονται μεταξύ των κατοίκων της Κερατέας και τον δυνάμεων καταστολής.

Φυσικά τα σχόλια του Σρόιντερ δεν ξεφεύγουν ούτε κατά ελάχιστο από τον άθλιο τρόπο που αντιμετωπίζουν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ τον ηρωικό αγώνα των κατοίκων της περιοχής. 


ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: