Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Τα κατορθώματα της Λολής και οι χαμογελαστές κότες.

Δεν της έφτασε που έβαλε το "ΑΤΤΙΚΟ" σε 24ωρη εφημερία γυμνό από προσωπικό είχε το θράσος να έρθει να καμαρώσει το εκρωματοκατόρθωμά της.
Βέβαια η "έλευση" έγινε εκ του ασφαλούς, αφού πρώτα έστειλε την κακομοίρα τη  σύμβουλό της να κόψει κίνηση.
Η εφημερία εξελίχθηκε σε μια μικρή κόλαση για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους στα ΤΕΠ με αποτέλεσμα κατα τις 2 το μεσημέρι να ειδοποιήσει η ίδια το ΕΚΑΒ να σταματήσει να φέρνει ασθενείς
αφού καμιά 30ριά  ασθενείς είχαν λιμνάσει έξω απο το ακτινολογικό, πάνω στα φορεία που είχαν μαζέψει απο όλο το νοσοκομείο.
Για να γίνει κατανοητό το πόσο ταλαιπωρήθηκαν ασθενείς και εργαζόμενοι αρκεί να σημειώσουμε το γεγονός οτι στις 7:30 στα ΤΕΠ υπήρχαν πάνω από 30 ασθενείς που κάποιοι είχαν ώρα προσέλευσης στο νούμερό τους 11μ.μ !!! και οτι ο τελευταίος ασθενής της εφημερίας έφυγε απο τα ΤΕΠ στις 14:00!!!
Συνολικά εξετάστηκαν 804 ασθενείς και έγινα 125 εισαγωγές.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον συντονιστή, την προϊσταμένη και σε όλους όσους είχαν βάρδια με αυτές τις απάνθρωπες και εξοντωτικές συνθήκες.
Απαράδεκτη στάση κράτησαν οι παρατρεχάμενοι δηλαδή υποδιοικητής , διευθ.Ν.Υ., διευθ Διοικητικού, διάφοροι πρόεδροι επιστημονικού κ.λ.π. που αντί να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις και την αθέτηση των υποσχέσεών της καθόντουσαν σαν κότες χαμογελαστές και συζητούσαν "λειτουργικές λεπτομέρειες"
Εχετε χάρη που με τις διαρκείς παλινωδίες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του νέου συστήματος εφημερίας καθυστερήσαμε και δεν πρόλαβαν να ξυνίσουν τα γιαούρτια που είχαμε ετοιμάσει να σας προσφέρουμε. Την επόμενη φορά όμως θα είναι έτοιμα!Δεν υπάρχουν σχόλια: