Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Και μή χειρότερα! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΙ


3 Μαΐου 2011

Χθες, η γιατρός συντονίστρια εφημερίας του Αττικόν σύρθηκε δέσμια στο στυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, ως υπεύθυνη για την (αναγκαστική λόγω ελλείψεως κλινών) νοσηλεία ασθενούς σε ράντζο.... Πριν από λίγες ημέρες ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας διασύρθηκε και ήδη αντιμετωπίζει ΕΔΕ επειδή είπε την αλήθεια για τις ελλείψεις υλικών στο τμήμα του.
Μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας που δείχνουν το μέλλον: οι ελάχιστοι γιατροί και υγειονομικοί που θα έχουν απομείνει στα ελάχιστα δημόσια νοσοκομεία που θα έχουν απομείνει θα έχουν και την αποκλειστική ευθύνη για όλα τα τραγικά κενά του συστήματος και θα χρησιμοποιούνται ως αποδιοπομπαίοι τράγοι από την πολιτική εξουσία!
Είναι περιττό να ζητάμε από την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επιδείξει αιδώ για τα χάλια στα οποία έχουν οδηγήσει τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Είναι όμως η ώρα να καταγγείλουμε σε όλους τους τόνους ότι ο κ. Λοβέρδος, τα αφεντικά του (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και η παρέα του («σοφοί», λογιστές-αναμορφωτές, μαυραγορίτες και παράσιτοι της εξουσίας) έχουν και προσωπικές ευθύνες και θα καταγγέλλονται και προσωπικά για οτιδήποτε ήθελε προκύψει λόγω της εγκληματικής διάλυσης του ΕΣΥ που μεθοδεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: