Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Παραιτήθηκε ο υποπαραδιοικητής

Αποχαιρέτησε παραιτούμενος ο υποδιοικητής του νοσοκομείου, χωρίς καμία εξήγηση για τους λόγους που τον οδήγησαν στη παραίτηση.
Άφησε να διαρρεύσει όμως σαν γνωστή πονηράτζα που είναι,  οτι οι αντιδράσεις των εργαζομένων ήταν εκείνες που τον έκαναν να πάρει την απόφασή του  !!!
Πολύ θα ήθελε να φάνε το παραμύθι οι  εργαζόμενοι οτι κατάφεραν και τον "εστειλαν" αλλά η αλήθεια μάλλον κρύβεται σε μικρή απόσταση απο εδώ, δηλαδή στο Κ.Υ. Περιστερίου που ανήκει στο Αττικον και ξεκίνησε να λειτουργεί άρον άρον και πρίν ακόμη γίνει η παραλαβή του,  εξ αιτίας σοβαρών ελλείψεων και κακοτεχνιών,  για προφανείς λόγους.
Αν προσθέσουμε  τις μηνύσεις και το οτι υποδιοικητής θα πρέπει να είναι πανεπιστημιακός είναι φανερό οτι το έσκασε τρέχοντας μήπως και γλυτώσει.
ΥΓ 1.     Πράσινα αγόρια της Αριστοτέλους μην αφήσετε να χαθεί τέτοιο υπάκουο παλληκάρι. Βολέψτε το κάπου και στείλτε μαζί του και τον άλλο υπό, τον παπάρα.  Θα σας το ξεπληρώσουμε με νοσηλεία πανεπιστημιακού επιπέδου σε όποιο ράντζο μας απέμεινε μετά την σημερινή εφημερία. 
ΥΓ 2.     Καλή τύχη ! (σαν αυτή που ευχόσουν στη συντονίστρια της εφημερίας πριν 3 ημέρες όταν την συνέλαβαν.)  Εχει ο καιρός γυρίσματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: