Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

H προβοκάτσι​α Κυβέρνησης​-Ακροδεξιά​ς-ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Ο λαός ΑΜΥΝΘΗΚΕ κι ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗ​ΚΕ κι ΕΠΑΝΗΛΘΕ στο Σύνταγμα!

«Διαμαρτυρία είναι όταν λεω πως αυτό κι αυτό δεν μου αρέσει. Αντίσταση είναι όταν φροντίζω αυτό που δε μου αρέσει, να μη συνεχίζεται...»

Ουλρίκε Μάινχοφ

____________

Είναι εντελώς ηλίθιοι τελικά! Είχαμε πολλές φορές αναφερεθεί στο...επίπεδο του δωσιλογικού, πολιτικο-δημοσιογραφικού βραχίωνα της τρόικα, αλλά σήμερα έσπασαν κάθε κοντέρ βλακείας, προσπαθώντας να ξαναεφαρμόσουν την περσινή συνταγή της...Marfin, κάνοντας μια τρύπα στο νερό.

Επιστράτευσαν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ένας εκ των οποίων...συνελήφθη από τους διαδηλωτές, μολονότι γνωρίζουν ότι ο λαός έχει σαφή γνώση της ύπαρξης κουκουλοφόρων ασφαλιτών στις περασμένες απεργίες, αφού μέχρι κι οι φάτσες τους είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο).

Όλως...τυχαίως έσπασε η απεργία της ΕΣΗΕΑ, όπως τότε με τη Marfin και βγήκαν στο σεριάνι, αστοιχείωτοι κλόουν όπως οι Κώνστες, οι Παυλόπουλοι, οι Λιάροι κι οι Λυριτζήδες, οι οποίοι μιλούσαν για...μπαχαλάκηδες, την ίδια στιγμή, που τα video πίσω τους έδειχναν νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά χωρίς καν μαντήλια και πολλοί από αυτούς με ελληνικές σημαίες, που προσπαθόυσαν να κατεδαφίσουν το σιδερένιο τείχος της Β. Σοφίας και να πλησιάσουν τη Βουλή!

Κραύγαζαν οι λαομίσητοι και χρεωκοπημένοι τηλεκαραγκιόζηδες, περί...αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων, την ώρα που οι φωτογραφίες, που έχουν αναρτηθεί, δείχνουν ότι όλος ο λαός έρχεται στα χέρια με τους μπάτσους!

Έβαλαν τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ να «καθαρίσουν» για λογαριασμό τους μια και καλή την 20ήμερη συγκέντρωση των φτωχών, των εξαπατημένων και των αγανακτισμένων, νομίζοντας ότι ο λαός θα γίνει...λαγός! Οι ηλίθιοι! Στο video αυτό  φαίνεται ξεκάθαρα ο στόχος τους, ενώ για γέλια είναι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.(σχετικά με τα στυλιάρα που τακτοποιούσαν οι ασφαλίτες μέσα στο Ζάππειο) περί...αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε ρόπαλα με...καρότσι super market!

Είναι τόσο αστοιχείωτοι-πολιτικά και ιστορικά- που δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο: Όταν οι λαικές τάξεις έχουν φτάσει στο «Ω» και δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Γι’αυτό άλλωστε είδαν τον κόσμο, αφενός να μη φεύγει απ’ το Σύνταγμα, αφετέρου να ανασυντάσσεται και σε πολλές περιπτώσεις να παίρνει στο κυνήγι ΜΑΤ και Δίας!

Είναι έκδηλος ο πανικός και η ανικανότητα των εναπομείναντων υποστηρικτών του καθεστώτος, δηλαδή των ΜΜΕ και της ΕΛ.ΑΣ. Απόψε είδαν ότι ο λαός, όχι μόνο δεν τσιμπάει, αλλά εξοργίζεται περισσότερο με το σημερινό γελοίο...colpo grosso του απέλπιδος παρακράτους των Γιωργάκηδων και των Ψυχάρηδων!


ΠΗΓΗ:  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: