Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:00 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
22:00
Μέχρι πριν λίγη ώρα η ιατρική ομάδα μετέφερε τους πιο βαριά τραυματίες από το Σύνταγμα μέχρι το Μέγαρο Μουσικής με το ΜΕΤΡΟ. Από εκεί τους παραλαμβάναν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στα νοσοκομεία και αυτό γιατί τα ΜΑΤ, εμποδίζουν τα ασθενοφόρα να πλησιάσουν στο Σύνταγμα!
Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα και η απευθείας τηλεοπτική καταγγελία του Προέδρου των Φαρμακοποιών κου Λουράντου, πως τα ΜΑΤ τον απείλησαν πως αν μεταφέρει ιατρικό υλικό στο Σύνταγμα, δεν θα τον αφήσουν να επιστρέψει πίσω!
Οι πολίτες αδυνατώντας να προσεγγίσουν το Σύνταγμα, το οποίο έχει αποκλειστεί από τα ΜΑΤ, οργανώθηκαν αυθόρμητα πραγματοποιώντας συνελεύσεις σε Μοναστηράκι, Θησείο και Ακρόπολη. Η συνέλευση της Ακρόπολης διαλύθηκε από τις δυνάμεις καταστολής, αποδεικνύοντας πως τελικά η Κυβέρνηση επιλέγει να καταφύγει σε πρακτικές εκτροπής!
Οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕαποχώρησαν από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του εφαρμοστικού νομοσχεδίου, καταγγέλοντας την αστυνομοκρατία στο κέντρο της Αθήνας καθώς και την προκλητική απουσία του Υπουργού "Προστασίας του Πολίτη" Χρήστου Παπουτσή, από την συνεδρίαση, όπου και όφειλε να βρίσκεται προκειμένου να δώσει εξηγήσεις!
Απαντώντας στο όργιο της αστυνομικής βίας η λαϊκή συνέλευση Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος, καλεί όλο το λαό της Αθήνας, σε παλλαϊκή κινητοποίηση αύριο στις 18:00 στο Σύνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: