Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Υγειονομικοί: Παρά λίγο να τους βγάλει με αυξήσεις στους μισθούς η ΠΟΕΔΗΝ!!!Είναι κανείς να γελά..

Εν τάξει βρε παιδιά, εκεί στην ηγετική ομάδα της   ΠΟΕΔΗΝ .. είστε ΠΑΣΟΚοι και το ξέρουμε.
Αλλά..
Και τα κόλπα έχουν τα όριά τους.
Και το παιχνίδι για το κέρδισμα έστω και προσωρινών  εντυπώσεων υπέρ της κυβέρνησής  σας  έχει τα όριά του..

Εξ άλλου..
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ..
Που λέει και ο λαός μας.

Λοιπόν:
Η ΠΟΕΔΗΝ έβγαλε κάποιους μισθολογικούς πίνακες  και μάλιστα συγκριτικούς των μισθών (μεικτών ..αλλά δεν το λέει!)  πριν το Μνημόνιο, μετά το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο και μετά τη ψήφιση του νέου Μισθολογίου.(ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Αν κάποιος τους δει χωρίς το ανάλογο ψάξιμο, περιχαρής θα διαπιστώσει ότι ο μισθός του...  μπορεί και να αυξάνει με το νέο μισθολόγιο!

Βέβαια για τους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ αμέσως γίνεται φανερό το κόλπο, καθώς η ΠΟΕΔΗΝ στους πίνακες των μισθών  έχει βάλει τους βασικούς μισθούς  και το κίνητρο απόδοσης , ενώ έχει εξαφανίσει από αυτούς  τοΝοσοκομειακό επίδομα-τροφής (το οποίο το νέο μισθολόγιο –φτωχολόγιο καταργεί) καθώς και το οικογενειακό επίδομα –τέκνων για  όσους το λαμβάνουν - το οποίο επίσης περικόπηκε,     για το οποία κάνει αναφορά στο… τέλος του εγγράφου της στη σελίδα 5.

Επίσης κάνει αναφορά  για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, για το οποίο  δεν υπάρχει καμία απόφαση για χορήγησή  του στους υγειονομικούς  και το νέο μισθολόγιο -φτωχολόγιο παραπέμπει τη χορήγηση του, σε όσους και εάν  αποφασιστεί, σε κοινές υπουργικές αποφάσεις στο.. μέλλον.

Ας τα έχουν λοiπόν υπόψη τους αυτα τα κολπάκια  οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και ΚΥ όταν διαβάζουν αυτους τους πίνακες της ΠΟΕΔΗΝ.
Και να θυμούνται ότι οι μισθοί τους και τα καθαρά ποσά που θα τους καταβάλλονται  με το νέο μισθολόγιο θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που έπαιρναν. 

ΥΓ: Το ωραίο είναι ότι την αθλιότητα της ποσόστωσης,  που έβαλε η κυβέρνηση στις προαγωγές των υπαλλήλων,  την κατατάσσει στο έγγραφό της στις λοιπές ΠΑΡΟΧΕΣ (sic)  του μισθολογίου.

Ε, πώς να το κάνουμε;

Και οι λέξεις έχουν τη σημασία τους.
Τελικά  πόσο ΠΑΣΟΚος μπορεί να είναι κάποιος;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ???