Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Αναστολή της παρέλασης!!!


ΣΥΡΟΣ : Η παρέλαση οργανώνεται απο τους εργαζόμενους

 Απο τις 19/10 τα πάντα τελούν υπο κατάληψη στη Σύρο. Περιφέρεια, Δημαρχείο, ΚΕΠ, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Μπροστά στη γενική κατακραυγή η "καταπράσινη" περιφέρεια, αποφάσισε να αναστείλει την παρέλασης 28/10. 
  Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους, αποφάσισαν να οργανώσουν αυτοί την παρέλαση. Οι εξελίξεις αυτές στη Σύρο, είναι πρωτόγνωρες για όλη την Ελλάδα. 
 Το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε απο τους εργαζόμενους

ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

10:50: Ώρα προσέλευσης. Συνάντηση των σχολείων πίσω από το Δημαρχείο Σύρου - Ερμούπολης.
11:00-11:15: Τοποθέτηση των προσκόπων μπροστά στην εξέδρα των Μουσών στη πλατεία Μιαούλη.
11:30: Έναρξη παρέλασης μαθητών και συλλόγων.
Θ' ακολουθήσει πορεία προς το μνημείο Εθνικής Αντίστασης.

  Και το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης  εγαζομένων στη Σύρο

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης εργαζομένων στην Σύρο(26/10)

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Σύρο, που πραγματοποιήθηκε στον Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 26 Οκτώβρη και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Σωματεία – Συλλόγους : Εργαζομένων ΟΤΑ Σύρου, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου( πρώην νομαρχία) , Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου( πρώην Περιφέρεια), ΕΜΔΥΔΑΣ  ( μηχανικοί δημοσίου) – τμήμα Κυκλάδων, Δασκάλων Νηπιαγωγών Σύρου –Τήνου – Μυκόνου, Α΄ΕΛΜΕ Κυκλάδων,  Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων, Εργαζομένων Νοσοκομείου  Σύρου, Δικηγορικό Σύλλογος Σύρου καθώς και εκπρόσωποι από Συλλόγους Γονέων Σχολείων ( 3ο ,5ο ,6ο ,Άνω Σύρου  Δημοτικά), αποφάσισε τα εξής:
Οι εργαζόμενοι στην Σύρο θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής για το Μεγάλο Αντιφασιστικό Αγώνα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός με αφετηρία το ΟΧΙ του 1940.
Μετά την προσχηματική  δραπέτευση των  «επισήμων» από την υποχρέωση να βρεθούν μπροστά στο λαό που υπηρετούν ( …) ο εργαζόμενος λαός αναλαμβάνει την υποχρέωση να τιμήσει τους αγώνες του.
Τιμάμε τους αγωνιστές του Αντιφασιστικού  Έπους  του ΄40, το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τότε  φασιστική  απειλή, τιμάμε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης με τους αγώνες του σήμερα.
Το σύγχρονο ΟΧΙ και πάλι του Ελληνικού Λαού το φωνάζουμε ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης – ΤΡΟΙΚΑ – Ευρ. Ένωσης και ΔΝΤ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ  2011 στις 11:00 πμ στην ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: