Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ!

ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΔ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΩΝ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!
Άλλο ένα σκληρό πλήγμα δέχτηκαν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι,καθώς από την 1η Δεκεμβρίουκανένας ιδιώτης ιατρός δεν θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους τουΟργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ).
Η σχετική εξέλιξη ήρθε μετά από σχετικές αποφάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ), «εξαιτίας της υπέρμετρα μεγάλης καθυστέρησης αποπληρωμής των οφειλομένων προς τους συμβεβλημένους γιατρούς (συνολικά 350.000.000)». Μάλιστα, η"σχετική απόφαση επίσχεσης των ιατρικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ είναι δεσμευτική για όλους τους ιατρούς και η μη εφαρμογή της αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα" αναφέρει ανακοίνωση του ΙΣΑ.
Το μαντάτο αυτό ανακοινώθηκε, μάλιστα, την ίδια ημέρα κατά την οποία ξεκίνησε και η εφαρμογή τουαπάνθρωπου μέτρου της εργασιακής εφεδρείας για το πρώτο κύμα των 20.000 δημοσίων υπαλλήλων!
Έτσι οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους τις επισκέψεις σειδιώτες γιατρούς, μετά τα τσεκούρια των απανωτών, και σε πολλές περιπτώσεις αναδρομικών, περικοπών (δώρα, κίνητρο απόδοσης, ενιαίο μισθολόγιο)!!! Το ίδιο φυσικά θα ισχύει και για τους 20.000 "έφεδρους"!!!
Έτσι  οι κυβερνήσεις του Μνημονίου, κατάφεραν όχι απλά να φτωχοποιήσουν το δημοσιουπαλληλικό κόσμο, αλλά και να θέσουν μείζονα ζητήματα δημοσίας υγείας, καθώς την ίδια στιγμή που κάνουνστάση πληρωμών στις συμβάσεις του ΟΠΑΔ, πληρώνουν στο ακέραιο και πάντα στην ώρα τους τόκουςκαι τα χρεολύσια του δημοσίου χρέους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι γιατροι να το παρουν ΑΠΟΦΑΣΗ θα είναι είτε με τον ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ είτε με τον ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ. Και με τους δύο ΑΜΟΤΕΡΟΥΣ δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!