Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Κερδίζει μπλουζάκι...

Στο πλαίσιο τρομοκράτησης των εργαζομένων που κάνουν επίσχεση εργασίας, για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων 7 μηνών που παράνομα το νοσοκομείο δεν τους έχει ακόμη πληρώσει, να τι έκανε η νοσηλευτική υπηρεσία:

  • Έστειλε εφημερεύουσα προϊσταμένη στα τμήματα να μαζέψει τα ονόματα αυτών που κάνουν επίσχεση και να "συμβουλεύσει " μητρικά, οτι με αυτά που κάνουν θα"χάσουν την δουλειά τους"!!!!        
  Φυσικά και γνωρίζουν ποιοί έχουν δηλώσει επίσχεση μιας και αυτό γίνεται με δήλωση πρωτοκολλημένη. Συνεπώς ο σκοπός της "συνεργάτιδος " ήταν η "συμβουλευτική". 
 Αντε και τομεάρχης Πέρσα (Να μην πάρεις και εσύ το δωράκι σου;)
  • Ο "οτι πεί η διευθύντρια" τομεάρχης κάλεσε σε απολογία συνάδελφο του χειρουργείου για να δικαιολογήσει την απουσία της , ενώ ήταν πλυμένη μέσα σε χειρουργική αίθουσα!!! 
Δεν είναι μόνο άβουλος, ανίκανος, ανύπαρκτος ουσιαστικά, είναι και ανόητος καραγκιοζάκος γιατί  εκτέθηκε υπακούοντας, χωρίς προηγουμένως στοιχειωδώς να ελέγξει, στις επιθυμίες της αφέντρας "οτι πεί". 
Παρεμπιπτόντως συνεχίζει να παίρνει ένα ακόμη ρεπό μετά από κάθε εφημερία στα ΤΕΠ για να στεγνώνει το μουσκεμένο από ιδρώτα φανελλάκι του;
  • Πήρανε τηλέφωνο συναδέλφους του χειρουργείου να έλθουν απο τα σπίτια τους στο νοσοκομείο, για να ανοίξουν "επειγόντως" τραπέζια σε μέρα εφημερίας, γιατί τα τραπέζια που προορίζονταν για επείγοντα τα είχαν καταλάβει οι καθηγητάδες με τακτικά περιστατικά.
Τελικά η "παντός καιρού" αφέντρα είναι διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας ή είναι παραδουλεύτρα των καθηγητάδων που τους χρωστάει την καρέκλα της, αποδεχόμενη και καλύπτοντας κάθε παράνομη δραστηριότητά τους;


Τα συγχαρητήρια μας για την συμπαράσταση στους 7 μήνες απλήρωτους εργαζόμενους 
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ σε διάφορα χρώματα και μεγέθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: