Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Γενική συνέλευση ΤΩΡΑ

Οι πληροφορίες που φτάνουν σε μας είναι οτι τα χρήματα που υπάρχουν επαρκούν για την πληρωμή των υπερωριών των εργαζομένων μόνο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου!!
Αυτό βέβαια είναι λογικό επακόλουθο της άγριας περικοπής του κονδυλίου των βαρδιών και υπερωριών κατα 500.000 περίπου για το 2011.
Αν σε αυτό προστεθεί και η συνεχής τσαμπουκαλίδικη υπέρβαση των ορίων της κατανομής κάποιων "γνωστών" υπηρεσιών  η κατάσταση είναι μάλλον ζοφερή.
Εκβιαστική και τραμπούκικη η στάση της πράσινης διευθύντριας των μόνιμων υπερβάσεων που απαίτησε απο την εκπρόσωπο των εργαζομένων  να εγκρίνει  το μαγείρεμα της,  αλλοιώς δεν θα πληρωθεί κανένας "λογω έλλειψης χρόνου" και εξάντλησης της προθεσμίας υποβολής τους.!!! (Απο οσο γνωρίζουμε παντα το ίδιο κάνει.).
Απαράδεκτη και η στάση  της προστατευομένης της "υπο"και η προσπάθεια αμφισβήτησης των συμφωνιών και των αποφάσεων μεταξύ διοίκησης και σωματείου. (Πονηρούλα, τζάμπα ήσουνα το 1ο ΦΕΚ της ΥΠΕ; Χρωστάς !)
Αντί να ασχοληθούν με το πως θα μπορέσουν να βρεθούν τα χρήματα να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των  υπόλοιπων μηνών,  εξαντλούν τις δυνάμεις τους με το πως θα αρπάξουν οσα μπορούν περισσότερα απο τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Απο την μια μεριά η πράσινη κυβέρνηση αρπάζει τα δεδουλευμένα με τις περικοπές και από την άλλη τα πράσινα φερέφωνά της με τις κατανομές.(Τους ψεκάζουν με κάτι εκεί στο ΠΑΣΟΚ;)
Αφήστε επι τέλους τις πονηριές εκεί στην Διοίκηση και πιέστε τα αφεντικά σας να πληρωθούν  δίκαια ΟΛΑ τα δεδουλευμένα.
ΠΡΟΣ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ:       Γενική συνέλευση ΤΩΡΑ


Μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά και καταδικασμένα.
Μην ξαναγυρίσουμε στα γνωστά και καταδικασμένα τώρα που κάποιοι αποχώρησαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: