Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία.


"Είμαστε οι γονείς του αδικοχαμένου συναδέλφου σας Ευάγγελου Κατσιμάνη, που βρέθηκε νεκρός  στο εφημερείο της Γυναικολογικής Κλινικής του "Αττικόν", στις 5 Δεκεμβρίου 2009.

Πριν από ένα χρόνο (20/12/2010), είχατε καταχωρίσει μια εκτενή επιστολή μας αναφερόμενη στη διεξαγόμενη προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του.

Ήδη η προκαταρκτική αυτή έρευνα έχει περατωθεί και τα αποτελέσματά της περιέχονται στο συνημμένο κείμενό μας με τον τίτλο "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ".

Σας εκφράζουμε τη θερμή παράκληση να δημοσιεύσετε / αναρτήσετε αυτούσιο το σύντομο αυτό κείμενο. Θα είναι ένα μνημόσυνο για το συνάδελφό σας και μια αναγνώριση του απέραντου πόνου της οικογένειάς του.

Με εξαιρετική τιμή και ευχαριστίες

Οι γονείς του Ευάγγελου Κατσιμάνη"


Αξιότιμοι Κύριοι,

Πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 20ή Δεκεμβρίου 2010, είχατε καταχωρίσει στην έγκριτη ιστοσελίδα σας την παρακάτω επιστολή μας με τίτλο:  

«Ένας χρόνος μετά το θάνατο του Ευάγγελου Κατσιμάνη.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;»




Η επιστολή εκείνη συνοδευόταν από την ακόλουθη επισήμανσή σας:

«Η ναυαρχίδα σεβόμενη το πόνο της οικογένειας του Ευάγγελου Κατσιμάνη και αφού διασταύρωσε με όλους τους τρόπους την πηγή της επιστολής την δημοσιεύει και αναμένει όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα της δικαστικής έρευνας καθ' ότι δεν έχει γνώση των πραγματικών περιστατικών που αφορούν το θάνατο του συναδέλφου».

Σήμερα, δύο χρόνια μετά το θάνατο του λατρεμένου μας γιου, σάς γνωρίζουμε ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας που διενήργησε την προανάκριση άσκησε δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση θα αποτελέσει το αντικείμενο περαιτέρω δικαστικής έρευνας με τη διαδικασία της τακτικής ανάκρισης, σκοπός της οποίας θα είναι ο εντοπισμός των φυσικών και των ηθικών αυτουργών της ανθρωποκτονίας.

             Με εξαιρετική τιμή

Οι γονείς του Ευάγγελου Κατσιμάνη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ "ΑΤΤΙΚΟΥ"

Ο διαβόητος "καθηγητής" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΚΑΚΟΣ, φίλος του τ. βασιλιά Κωνσταντινου Γλυξμπουργκ και του νύν Προέδρου της "Δημοκρατίας μας", γνωστό καθηγητικό λαμόγιο που τα έπιασε από την ΝΤΕ ΠΟΥΪ γιά τα ορθοπεδικά υλικά και τον βρήκαν στο ΣΔΟΕ να έχει 30 εκατομμύρια ευρώ αδικαιολόγητα και είχε αρχικά αρχίσει να ΔΙΩΚΕΤΑΙ γιά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, τελικά ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ότι κατέχει "δικαιολογημένα" όλα ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, και ότι ΜΟΝΟΝ 1000 ευρώ (ναι!!!!) είναι αυτά που ΔΕΝ δικαιολογουνται(!!!!) στην τσέπη του....
Εχουν πέσει να τον ΚΑΛΥΨΟΥΝ λέγεται οι ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ και ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (εκεί που τα ΕΠΙΑΝΕ τα λεφτα), ο γνωστός (ορθοπεδικός κι αυτός, καθηγητής κι αυτός.....) ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ τ.βουλευτής ΡΕΘΥΜΝΟΥ με το ΠΑΣΟΚ.
Ο τελευταίος λένε ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ τα στοιχεία ΚΙΝΗΣΗΣ των χειρουργείων που του ΖΗΤΟΥΣΕ η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.....και ο ΣΟΥΚΑΚΟΣ τις μέρες που διακινήθηκαν (τι λέτε καλέ που μπορεί να διακινήθηκαν....) τα υλικά της ΜΙΖΑΣ, βρίσκοταν (λένε) σε ΑΔΕΙΑ γιά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ο καλός ανθρωπάκος ο συκοφαντημένος....
Στο μεταξύ τόσο πολύ του συμπαραστέκεται του αδικο-συκοφαντημένου αυτού ανθρώπου η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ των πολύ ηθικών ανθρώπων της επιστήμης, που έκανε την ΓΥΝΑΙΚΑ του καθηγήτρια της ανατομίας....Ετσι για να παρηγορηθεί ο άνθρωπος ότι το ΘΕΑΡΕΣΤΟ έργο του αναγνωρίζεται στους κύκλους των ομοίων του......

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Λαμπιρη, ξεχασες να βαλεις και την ΠΡΟΤΟΜΗ του φιλου σου μεσα στο ΑΤΤΙΚΟ......



Που εισαι νιοτη πουλεγες πως θα γινομουν αλλος.....