Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Kυβερνήσεις δολοφόνων.


Έρχονται Χριστούγεννα και ο Κουτρουμάνης αποφάσισε να κάνει δωράκια σε ανθρώπους που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, όπως εκείνοι που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση ήπατος και οι οροθετικοί σε HIV/AIDS, στους οποίους μάλιστα είναι αφιερωμένη η σημερινή μέρα.
Εξέδωσε λοιπόν Υπουργική Απόφαση (κλικ εδώ), προφανώς σε συνεργασία με τον αδελφοποιητό του κ. Α. Λοβέρδο, με την οποία:
  • μειώνεται το ποσοστό αναπηρίας σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση ήπατος από 80% σε 10%, γεγονός που σημαίνει ότι περιορίζονται επιδόματα, φάρμακα αλλά και κάθε τύπου παροχές. Οι 350 μεταμοσχευμένοι ήπατος- ανάμεσα στους οποίους και 35 παιδιά- περιέρχονται σε δεινότατη θέση.
  • αφαιρεί την πρόσβαση των οροθετικών HIV/AIDS σε κοινωνικές παροχές και αναπηρικές συντάξεις, καθώς πλέον μόνο όσοι βρίσκονται σε τελικό στάδιο AIDS θα εντάσσονται στα εν λόγω προγράμματα.
Το πλέον δραματικό σύμφωνα με την ACT UP HELLAS (κλικ εδώ) είναι ότι “πάρα πολλοί εκδιωκόμενοι-αποκλειόμενοι από τη δουλειά τους λόγω HIV/AIDS διακόπτουν ήδη τη θεραπεία τους, με στόχο την επιδείνωση της υγείας τους και τη διατήρηση του επιδόματος Πρόνοιας στο οποίο έχουν βασίσει τη ζωή τους”.
Με βάση όλα αυτά, δικαιολογημένα γιατροί και πολίτες αποκαλούν τις κυβερνήσεις Παπανδρέου- Παπαδήμου ως κυβερνήσεις δολοφόνων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας οδηγουν στον θανατο. Απο την ωρα που το εμαθα κλαιω συνεχως. Τα φαρμακα μας στοιχιζουν κοντα στα 1000€/μηνα και δεν μπορουμε ολοι να δουλεψουμε γιατι εχουμε μειωμενες αντοχες και αναγκη περισσοτερων ωρων ξεκουρασης αφου ο ιος μας καταβαλει καθημερινα. Το επιδομα ειναι απαραιτητο για να μπορεσουμε να επιβιωσουμε,τοσο απλα. Καλυτερα ας μας σκοτωσουν,ετσι θα γλιτωσουν απο εμας μια και εξω και μεις δεν θα υποφερουμε.