Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κανείς Διοικητής δεν δικαιούται να κρύβεται πίσω από σαθρές δικαιολογίες και κομματικές φανφάρες.


Είναι αξιοπρόσεκτο το παρακάτω απόσπασμα από τη δήλωση παραίτησης του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Κόκκινου (κλικ εδώ):
«Επειδή ακούστηκε μέσα στα πολλά που ειπώθηκαν εναντίον μου, ότι είμαι συνδικαλιστής Διοικητής, ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι αν αυτός ο χαρακτηρισμός αφορά το ότι δεν έκρυψα τα προβλήματα του Νοσοκομείου διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές, αλλά τα ανέδειξα και αγωνίσθηκα μαζί με το προσωπικό του Νοσοκομείου για τον κοινό στόχο της επίλυσής τους, ο χαρακτηρισμός αυτός είναι για μένα τίτλος τιμής και τον αποδέχομαι με περηφάνια».
Ως γνωστόν τον χαρακτηρισμό του «συνδικαλιστή Διοικητή» απέδωσε στον κ. Κόκκινο ο υπουργός Υγείας σε πρόσφατη σύναξη Διοικητών και το έκανε προκειμένου να τον μειώσει. Θεωρεί προφανώς ο κ. Λοβέρδος ότι οι Διοικητές είναι πειθήνια ανθρωπάκια, τα οποία χειραγωγεί με το δέλεαρ του μισθού αναμεμιγμένο με απειλές και προβάλλοντας ως σκιάχτρο τον χαρακτηρισμό «συνδικαλιστής».
Η παραίτηση του κ. Κόκκινου ως έσχατο σημείο αντίδρασης στην κατάρρευση του νοσοκομείου που διοικεί, αποτελεί παράδειγμα αξιοπρέπειας και δεν δικαιούται πλέον κανείς Διοικητής να κρύβεται πίσω από σαθρές δικαιολογίες και κομματικές φανφάρες.
Κλείσε τα αυτάκια σου Λιάκο μου και κάνε οτι σε προστάζουν. Αυτά τα κάνουν Διοικητές με @@@ και όχι @@@ διοικητές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε....μην ειδατε πουθενά τον Διοικητη του "ΑΤΤΙΚΟΝ"????????