Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Δεν έχει τέλος η… κατηφόρα

Νέες πρωτοποριακές διοικητικές τεχνικές, σύμφωνα με τις νεώτερες αρχές της διοικητικής επιστήμης , εφαρμόσθηκαν σήμερα στο νοσοκομείο μας για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο.
Η πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων προστάτιδα και υπηρέτης της ελεύθερης συνδικαλιστικής έκφρασης , μετά την απαίτησή της να συντάξουν οι προϊστάμενοι των τμημάτων χαφιεδόχαρτα στα οποία να αναφέρονται τα ονόματα των εργαζομένων που συμμετέχουν στις Γεν. Συνελεύσεις , εισέπραξε την συντριπτική άρνησή τους.
Υπό το κράτος πανικού της ήρθε η μεγαλοφυής ιδέα να εκδικηθεί απαιτώντας να της αναφέρουν εγγράφως, πού βρισκόντουσαν σήμερα από τις 12μ έως τις 1μμ.
Σαν να μην έφτανε αυτό επιτέθηκε εναντίον τομεαρχών κατηγορώντας τες, μέσα σε παραλήρημα, για ανικανότητα να παραστήσουν τον χωροφύλακα και εξωθώντας τες ουσιαστικά σε παραίτηση.
Κα Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας πρέπει να σας ενημερώσουμε, αν δεν το έχετε αντιληφθεί, ότι δυστυχώς έχετε αποτύχει παταγωδώς, έχετε χάσει προ πολλού την στήριξη των νοσηλευτών, έχετε χάσει το μέτρο και την λογική, έχετε προσβάλλει με την στάση σας τον θεσμό της διευθύντριας της Ν.Υ., έχετε χάσει την αξιοπρέπειά σας.
Σταματήστε πια αυτή την κατρακύλα γιατί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν μας βρείτε μπροστά σας, υπερασπιζόμενους πλέον την τιμή και την αξιοπρέπειά μας που πιθανόν για εσάς να είναι ευτελούς αξίας.

Πόντιος Πιλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: