Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ποιός είναι ο ρόλος του και ποιό το… αφεντικό του




Σήμερα το μεσημέρι συναδέλφισσες προϊστάμενες λίγη ώρα μετά την επιστροφή τους από την συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας , έπιασαν στα «πράσα» υπάλληλο της εταιρείας security του νοσοκομείου να βγάζει από τον χώρο που βρίσκεται πίσω από το περίπτερο κοντά στην πύλη του «ΑΤΤΙΚΟΝ», το πανώ του σωματείου των εργαζομένων που βρισκόταν κρεμασμένο εκεί μέχρι χθες το βράδυ.
Ο security που σίγουρα δεν είναι μέλος του σωματείου, αφού το ξήλωσε από το κοντάρι του, το τύλιξε και προσπάθησε να το εξαφανίσει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Στις εξηγήσεις που απαιτήθηκαν από τις προϊστάμενες μετά την άμεση αντίδρασή τους, εκείνος ψελλίζοντας ασυνάρτητες δικαιολογίες, αναγκάστηκε τελικά να παραδεχθεί ότι αυτή την εντολή είχε από τον κ. Παυλίδη.
Κατόπιν έγινε έντονη διαμαρτυρία στον κ. Παυλίδη για την εντολή που είχε δώσει και οι εξηγήσεις που έδωσε ήταν τουλάχιστον παιδαριώδεις. Προφασίστηκε ότι λόγω του χθεσινού ανέμου το πανώ αποκολλήθηκε μόνο του και πέταξε στο διπλανό χώρο, πίσω ακριβώς από την μάντρα και ότι έστειλε τον υπάλληλο να βγάλει το κοντάρι και να το βάλει στο πορτμπαγκάζ για να το μαζέψει ! ! ! (sic). Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας ο κ Παυλίδης συνεπικουρείτο από την πρόεδρο του σωματείου κ Λουκά που προσπάθησε να αρπάξει το διασωθέν πανώ από τα χέρια της κ. Δημουλά ανεπιτυχώς.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
Έπληξε το Χαϊδάρι τυφώνας ; Γιατί πως αλλιώς θα σήκωνε δεμένο πανώ μαζί με το κοντάρι του και θα το πέταγε 50μ μακριά αφού πρώτα είχε πηδήξει ένα περίπτερο και μία μάντρα;
Πόσο βαρύ είναι ένα πανώ 400γρ για να γίνει η μεταφορά του από την πύλη στην είσοδο με αυτοκίνητο;
Ο κ Παυλίδης είναι μέλος του σωματείου; Εάν όχι από πού αντλεί το δικαίωμα να επεμβαίνει σε περιουσιακό στοιχείο που δεν του ανήκει;
Από πού πληρώνεται ο εν λόγω κύριος;
Ποιανού τις εντολές εκτελεί; Μήπως κάποτε του κουβαλούσε και την τσάντα του;
Τι ρόλο παίζει στο νοσοκομείο και Ποια είναι τα αφεντικά του;
(Υ.Γ. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον υπάλληλο της εταιρίας Security ο οποίος είναι αναγκασμένος να υπακούει για να μπορεί να ζήσει με τον πολύ χαμηλό μισθό που παίρνει)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κατάλοιπα της χούντας ...

α ι δ ώ ς α ρ γ ε ί ο ι !!!

όπως λέγανε και οι αρχαίοι μας πρόγονοι....