Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

3-12-2008

Οι εργαζόμενοι του ΠΓΝ «Αττικόν» μετά από 2 μήνες κινητοποιήσεων συνεχίζουμε να διαμαρτυρόμαστε για τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, που καθιστούν τη λειτουργία τμημάτων του νοσοκομείου επικίνδυνη για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους. Το Υπουργείο Υγείας αδιαφορεί για άμεση πρόσληψη του αναγκαίου νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και εμπαίζει τους εργαζόμενους και τους ασθενείς. Είμαστε αποφασισμένοι να μην σταματήσουμε, αν δεν εξασφαλιστούν οι συνθήκες ασφαλούς λειτουργίας του νοσοκομείου.

Αποφασίζουμε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μας έως την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας. Συγκεκριμένα:

Ø Έκδοση «Δελτίου Επικινδυνότητας», το οποίο θα ενημερώνει για καταστάσεις του νοσοκομείου που ενέχουν κινδύνους για τους ασθενείς και θα αποστέλλεται στη Διοίκηση του νοσοκομείου, το Επιστημονικό συμβούλιο και το Τύπο.

Ø Στάση εργασίας την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου από τις 10πμ έως τις 3μμ και Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας ώρα 11πμ.

Ø Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου με προσυγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας στις 10πμ σε συντονισμό με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.

Ø Συγκέντρωση προσωπικού 8-10 π.μ και νέα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 10πμ.

Ø Συμμετέχουμε με εκπροσώπους μας στη νέα συνάντηση του Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Εργαζομένων την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 3μμ στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία.

Ø Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς οργανώνουμε εκδήλωση-συναυλία για την «Σωτηρία των νοσοκομείων» της Δυτικής Αθήνας.

Ø Καλούμε τους υπόλοιπους εργαζόμενους, τοπικούς φορείς και πολίτες να αγωνιστούμε από κοινού για δημόσια υγεία και παιδεία.

Η Γενική Συνέλευση Εργαζομένων του ΠΓΝ «Αττικόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: