Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Έγκυρες αλλά μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Ναυαρχίδας , στατιστική ανάλυση ζητάει για τη δραστηριότητα του τμήματος της στο το χώρο των ΤΕΠ του Αττικού γνωστή διευθύντρια για τα …διαγγέλματα της. Στους παρεπιδημούντες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Αττικού νοσοκομείου είναι γνωστό ότι ο χώρος ο οποίος εποπτεύεται από το τμήμα της εν λόγω προαναφερόμενης , στα ΤΕΠ , δεν διαθέτει γιατρό που να υποδέχεται τα περιστατικά που το αφορούν και υποστηρίζεται από μια ...ταμπέλα και σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργεί το σύστημα «βοήθεια ένα γιατρό» ή το blue line (αν και οι άλλες ειδικότητες χρειάζονται για το blue line βρίσκονται ήδη στα επείγοντα). Δηλαδή τα περισσότερα περιστατικά στο χώρο αυτό αντιμετωπίζονται πρωταρχικά από όποια ειδικότητα βρεθεί διαθέσιμη πλην των υπευθύνων.
Το ερώτημα είναι γιατί ζητάει στατιστική από το βιβλίο ασθενών στο χώρο των επειγόντων περιστικών πού ουτως ή άλλως δεν είναι πραγματική ; Μήπως για να δικαιολογήσει μεγάλο αριθμό εφημερευόντων εν όψει μείωσης και περικοπών στις εφημερίες;
Αυτό δίνει εξήγηση σε άλλα γεγονότα που περιγράφονται σε προηγούμενη ανάρτηση; Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος! (το κακό είναι ότι συνήθως δεν κάνουμε)
Ελπίζουμε επίσης ότι μια τέτοια στατιστική να μη γίνει δεκτή από κανένα εκλεγμένο μέλος των συνδικαλιστικών οργάνων σε οποιαδήποτε ...επιτροπή που θα εξετασθούν οι πραγματικές εφημεριακές ανάγκες του Αττικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: