Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συμπολίτες/σες – εργαζόμενοι/ες – άνεργοι/ες – νέοι και νέες,


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Η κυβέρνηση πειθαρχώντας στις εντολές της ΕΕ και του Διεθνούς Κεφαλαίου αποφασίζει στα πλαίσια της «διάσωσης» της «πατρίδας» να παραδώσει την χώρα στα νύχια του «κανιβαλλικού» Δ.Ν.Τ !

Μετά την πρόσφατη πρωτοφανή επίθεση στους μισθούς και τα επιδόματα των δημόσιων υπαλλήλων, οι αχόρταγοι διεθνείς κερδοσκοπικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί επιβάλλουν στο πολιτικό προσωπικό τους να διατάξει τώρα την σφαγιαστική αφαίρεση κάθε κατακτημένου εργασιακού δικαιώματος όλων των εργαζομένων !

Μαζικές απολύσεις, αναστολή και κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, συντριπτική μείωση μισθών, συντάξεις - επιδόματα κηδείας, φοροκλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ξεπούλημα Δημόσιας Υγείας και Παιδείας , αυτά είναι τα νέα μέτρα που έρχονται και δεν είναι προσωρινά. Έρχονται για να μείνουν για ΠΑΝΤΑ !

Μπροστά σ΄αυτήν την ιστορικών διαστάσεων Επίθεση των Δυνάμεων του Κεφαλαίου, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οι δυνάμεις της Ζωντανής Εργασίας, οι άνθρωποι που παράγουμε τον πλούτο αυτού του κόσμου, αυτόν που μας κλέβουν αιώνες τώρα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ !

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ !

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ !

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ !

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΆΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΆ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ




(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – Β΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ «ΑΤΤΙΚΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΙΓΑΛΕΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: