Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4/6/2010 ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ


ΩΡΑ 23:15
ΕΝΩ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΣΥΝEΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ
ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΤΜΑΤΑ Η ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΘ' ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ.
5 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΤΙΣ 23:00 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.
23:40
ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΑΣΘΕΝΗ
ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΝΕΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΚΛΙΝΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ , ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ!
ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ...ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΟΥΝΤΕΣ ΑΝ ΘΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΜΥΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ !
Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΠ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΦΗΜΕΡΕΟΥΣΑ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΘ'ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ
ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ.
Η ΔΙΕΘΥΝΟΥΣΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΥΤΕ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ : ΧΑΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: