Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο "ΣΚΛΗΡΟΣ"...



...ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΦΔΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΦΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ...ΔΙΚΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ.


κ ΛΑΜΠΙΡΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΗΤΑ ΜΕΧΕΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με ένα ΙΔΡΥΜΑ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ που φτιάχνεται μέσα στον ιδίο το χώρο του ΑΤΤΙΚΟΥ από τον ΣΟΥΚΑΚΟ και τους ΔΙΚΟΥΣ του? Ποιός θα έχει το πάνω χέρι εκεί μέσα?
Με ΤΙ ΛΕΦΤΑ το φτιάχνουν? Με τι μελέτες?

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά, το ΕΣΥ και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ να απομακρύνουν από τις ΕΠΙΜΑΧΕΣ θέσεις στα νοσοκομεία όποιους ΗΔΗ διώκονται γιά καταχρήσεις...Θα τους αφήσουν να συναχίσουν το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τους έργο και την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των ανομιών τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ...ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ...ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ! ΑΛΛΑ ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ
Εχει ενημερωθεί ή ΟΧΙ το Πανεπιστήμιο ΕΠΙΣΗΜΑ γιά τον ΜΠΑΜΠΗ και τον ΣΟΥΚΑΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να διώκεσαι γιά κακούργημα και να ΜΗΝ το ΞΕΡΟΥΝ στην υπηρεσία σου????