Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

REAL NEWS : Δώδεκα γιατροί στο πάρτι της μίζας!


Η Real News δημοσιεύει τα ονόματα των ορθοπεδικών που μοιράστηκαν τα 5,5 εκατ. της DePuy

Σκάνδαλο μεγέθους Siemens χαρακτηρίζουν την υπόθεση DePuy οι γνωρίζοντες τα στοιχειά. Ένα σκάνδαλο που, μέσω αποκαλύψεων στη Μ. Βρετανία, έφτασε στην Ελλάδα και «ακουμπά» 12 γιατρούς μεγάλων νοσοκομείων της χώρας, οι οποίοι φέρονται να δωροδοκήθηκαν ώστε να προωθήσουν προϊόντα της εταιρείας, παίρνοντας και τις ανάλογες μίζες και, φυσικά, υπερτιμολογώντας την τελική τιμή των υλικών.
Πρόκειται για ορθοπεδικά υλικά, πολλά από τα οποία χρησιμοποιούν σε μεταμοσχεύσεις ή επεμβάσεις για την αποκατάσταση τραυματισμών σε πόδια ή χέρια.

Τα ονόματα που δημοσιεύει η εφημερίδα Real News είναι τα εξής:

Αναστάσιος Χριστοδούλου
Σταύρος Τσιφετάκης
Αλέξανδρος Τουλιάτος
Ιωάννης Πουρνάρας
Νικόλαος Ευσταθόπουλος
Λεωνίδας Συρμάλης
Ευάγγελος Πλατιάς
Γεώργιος Παπαχρήστου
Γεώργιος Μπάμπης
Παναγιώτης Σουκάκος

Παναγιώτης Κοροβέσης
Ιωάννης Χριστοφορίδης
Σημείωμα Ναυαρχίδας : Συγχαρητήρια στους 2 Πανεπιστημιακούς "δασκάλους" που υπηρέτησαν και υπερετούν στο Αττικό.
για το πλήρες δημοσίευμα κλικ εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον θυμαστε τον ανεκδιήγητο που ενδιαφερόταν για τον " κακομοίρη τον ασθενή" και έκανε αναφορά στους νοσηλευτές του αναισθησιολογικού και του χειρουργείου γιατί συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις;
Αποδείχθηκε περίτρανα οτι μόνο για την τσέπη του ενδιαφερόταν που οπως φαίνεται δεν είναι καθόλου "κακομοίρα".
Στην επιχείρηση τιμωρίας των "ατακτων" νοσηλευτών του αιμοδυναμικού συμμετείχαν αντίστοιχα καρδιολόγοι που ενδιαφερόντουσαν σφόδρα για τον "κακομοίρη τον ασθενή"
Αντε και στα δικά τους

Ανώνυμος είπε...

Είναι ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ γιά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Υπουργείο Παιδείας να "ξεκλειδώσει" τους "λογαριασμούς κονδυλίων ερευνών" των καθηγητών ιατρικής που κατηγορούνται στο σκάνδαλο χρηματισμού από εταιρείες γιατί διαφορετικά θα μείνουν να αιωρούνται γιά ΟΛΟ το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ υποψίες....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΥΚΑΚΟΥ? ΜΕ ΤΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Σουκάκος απαντά στην REAL NEWS της Κυριακής 18.7.2010 ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ 8.000 χειρουργεία που έχει κάνει μέχρι τώρα, ότι τα ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΕΠΟΣ και ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ!
Λέγει ότι ο ΕΠΑΝ-ΕΛΕΓΧΟΣ από διεθνές λογιστικό γραφείο ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ...
ΟΤΙ είναι ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ γιατί μέχρι τώρα ΕΧΤΙΣΕ ΔΥΟ Ιδρύματα ΕΝΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΕΝΑ στο ΑΤΤΙΚΟ με ΧΟΡΗΓΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Ο Κος ΣΟΥΚΑΚΟΣ ! ΜΟΝΟ Ο ..."ΜΠΑΜΠΗΣ" ΕΡΙΞΕ ΕΞΩ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΊΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ...ΚΟΚΟ <> ΟΤΙ ΜΕΤΟΝ ...ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΤΌΙ(ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΕΘΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ;)

Ανώνυμος είπε...

TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ???
Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΙΣΩΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ?????? ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ?