Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ






Είναι γνωστό στο Αττικό ο διαχωρισμός των ημετέρων και των πληβείων σε όλες τις λειτουργίες του νοσοκομείου… Πανεπιστημιακόν γαρ (χωρίς βέβαια να μην υπάρχουν «εκλεκτοί» του ΕΣΥ και «πληβείοι» Πανεπιστημιακοί)
O χώρος στάθμευσης στο Αττικό νοσοκομείο που είναι για τους εργαζόμενους του Αττικού , ελέγχεται με μαγνητική κάρτα, αλλά δεν επαρκεί και πολλές φορές το προσωπικό δεν βρίσκει να παρκάρει.(τώρα που έχουν δοθεί κάρτες είναι μια πονεμένη ιστορία , μέχρι και … «πελάτες με τις ακτινογραφίες στο χέρι έχουν εντοπισθεί με μαγνητική κάρτα) Στους διευθυντές κλινικών δόθηκαν μόνιμες θέσεις με κώνο και ένα υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης τις … προστατεύει από τους παρείσακτους. Τελευταία οι …κώνοι αυξήθηκαν και ο αριθμός τους είναι υπερδιπλάσιος από τον αριθμό των διευθυντών των κλινικών καθώς εκεί παρκάρουν μόνο οι…» ευγενείς» αν και μη διευθυντές κλινικών. Με λίγα λόγια της …φεουδαρχίας το σιδηρούν παραπέτασμα!
Η ναυαρχίδα ξέρει ποιοι «ευγενείς» έχουν …φυλασσόμενη θέση στάθμευσης και καλούμε το διοικητή του νοσοκομείου πρώτον να βάλλει φρένο σ’ αυτή τη γελοία ιστορία πριν αρχίσουμε να δίνουμε ονόματα και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Θα μου πείτε λεπτομέρεια ο χώρος στάθμευσης , σκεφτείτε τι γίνεται με τiς «αποδοτικότερες» λειτουργίες του νοσοκομείου!
(Το Avandia δεν το ξεχάσαμε όπως επίσης και τους … avand-αδόρους θα επανέλθουμε δριμύτεροι!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: