Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ : ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ

Στο πρόσφατο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ ο Στάθης Τσούκαλος ανέλαβε να υπερασπιστεί με τέτοια θέρμη το εφημεριακό «πακέτο Ξενογιαννακοπούλου», ώστε περιθωριοποίησε ακόμη και τον Β. Λαοπόδη. Μάλιστα ο Τσούκαλος, αδυνατώντας να χαλιναγωγήσει τους ενθουσιώδεις χαρακτηρισμούς, αποκάλεσε το πακέτο ως «ευεργέτημα», προκαλώντας τη θυμηδία των παρισταμένων.

Στο ερώτημα εάν αυτές οι θέσεις εκφράζουν την παράταξη και το κόμμα στο οποίο είναι στέλεχος, δηλαδή τη ΝΔ, στην αρχή αρνήθηκε ν΄ απαντήσει και μετά από επιμονή των ερωτώντων είπε ναι.

Προφανώς ο Σ. Τσούκαλος, ασκώντας δια βίου κυβερνητικό συνδικαλισμό, έχει μπερδέψει τα κόμματα και τις παρατάξεις τις οποίες στηρίζει. Προκειμένου λοιπόν να τον βοηθήσουμε να ανακτήσει τον προσανατολισμό του παραθέτουμε τη δήλωση που έκανε για λογαριασμό της ΝΔ στις 17 Σεπτεμβρίου ο τομεάρχης υγείας κ. Σαλμάς Μάριος:

«Ένα από τα θέματα που θα κληθεί να διορθώσει ο σημερινός Υπουργός Υγείας είναι οι πειραματισμοί της προκατόχου του με το σύστημα εφημέρευσης των ιατρών στα νοσοκομεία, όπου το μόνο που κατόρθωσε είναι να μην βγαίνει το πρόγραμμα εφημεριών στα περισσότερα, να πληρώνονται εφημερίες ιατροί που δεν τις κάνουν, ενώ εφημερεύουν ιατροί που δεν πληρώνονται. Δείχνει την επιπολαιότητα της κυβέρνησης που δεν έχει πρόγραμμα για την Υγεία και προβλέπουμε ότι θα το αποσύρουν και αυτό».

Για να δείτε όλο το κείμενο της παραπάνω δήλωσης κάντε κλικ εδώ.

Συναδελφικά

Δημήτρης Βαρνάβας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mα, κι ο διάδοχος της Μαριλιζας είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ από εκείνη!!!!
Πού τους βρίσκεις ρε ΓΑΠ τους Υπυργούς Υγείας?
Δεν έχεις που αλλού να τους βάλεις και τους στέλνεις Όδό Αριστοτέλους?