Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

www.ygeia.net : Ο μικρός έλλην Σαρκοζί


Ως φαίνεται δύο πράγματα θα καθορίζουν την τακτική του νέου υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου.

ΠΡΩΤΟΝ η θηριώδης βουλιμία του για δημοσιότητα και

ΔΕΥΤΕΡΟΝ η δουλική εφαρμογή των εντολών της τρόικας

Άκρως ενδεικτικό είναι το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά τη χτεσινή επίσκεψη του στο Τζάνειο (κλικ εδώ), στο οποίο φαίνεται πως ούτε τα τεράστια προβλήματα στη νοσηλεία των ασθενών, ούτε οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό απασχόλησαν το νέο μας υπουργό. Μόνον ένα πράγμα τον απασχόλησε: ότι δεν εισπράττεται από τους οικονομικούς μετανάστες το εξέταστρο των 3 ευρώ!

Ως συνταγματολόγος ο κ. Λοβέρδος εκτίθεται δηλώνοντας έκπληκτος, ενώ δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει τη σχετική νομοθεσία. Ως πολιτικός φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς να αναγορευθεί "ο Έλλην Σαρκοζί", εμπνεόμενος από τα κατορθώματα εκείνου εναντί των Ρομά.

Ο κ. Λοβέρδος ας θυμάται πως οι νοσοκομειακοί γιατροί αντέδρασαν και στις ρατσιστικές εγκυκλίους του Αλέκου Παπαδόπουλου και στα εξέταστρα της Μαριέτας Γιαννάκου. Την ίδια στάση θα τηρήσουν και στα δικά του ρατσιστικά και επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Τα ιατρεία κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουν στηθεί στο Ρέθυμνο και αλλού αποτελούν επαρκέστατη απάντηση στον κ. υπουργό. Ας τα επισκεφτεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: