Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ , ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ


Δημοσιεύουμε παρακάτω ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία του τ. Αναπληρωτή καθηγητή Γιάννη Παπαδόπουλου γνωστού ορθοπεδικού για τη πολύχρονη ενασχόληση του με την πρόληψη ατυχημάτων , οδική ασφάλεια , την ενασχόληση του με τη παραπλανητική διαφήμιση των φαρμακευτικών πολυεθνικών , για τη πολεμική του κατά της παραοικονομίας στο τομέα της υγείας. Με λίγα λόγια αξιόλογου και σοβαρού ανθρώπου που τιμούν το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Γράφει ο Κος Παπαδόπουλος :
«Ο μεγαλύτερος προφήτης για το μέλλον είναι το παρελθόν» (λόρδος Βύρων). Το παρελθόν έχει δείξει ότι σπάνια τιμωρήθηκαν διεφθαρμένοι, οι οποίοι λεηλάτησαν το κράτος και ποτέ δεν κλήθηκαν να επιστρέψουν τα κλεμμένα χρήματα. Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και τώρα. Είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, κανείς δεν πρόκειται να αποζημιώσει τα ασφαλιστικά ταμεία και το κράτος. Πιθανώς θα πληρώσουν κάποιο πρόστιμο της τάξης του 1% των κλεμμένων και ίσως, με δωρεές της τάξης του 2% των κλεμμένων, ανακηρυχθούν και εθνικοί ευεργέτες (μην το θεωρήσετε αστείο).»
Συμφωνούμε απολύτως !
Ερώτημα 1: Ξέρει κανένα …επίδοξο εθνικό ευεργέτη και δεν μας το λέει;
Ερώτημα 2: Το «ορθοπεδική» γράφεται όπως το γράφει ο κ. Παπαδόπουλος ή «ορθοπαιδική» όπως το γράφουν κάποιοι άλλοι …φιλέλληνες.
Σημείωση αν ο κ, Παπαδόπουλος δεν διαβάζει …παράνομα blog σαν τη ναυαρχίδα ας του το πει κανένας γνωστός που διαβάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: