Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Περί ελλείψεων και διπλογραφικού

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας αναρτήθηκε αργά το βράδυ ανακοίνωση της 2ης ΥΠΕ (κλικ εδώ) η οποία προκαλεί κατάπληξη με το περιεχόμενο, το συντακτικό και την ορθογραφία της.

Εν ολίγοις ζητεί η 2η ΥΠΕ να της εξηγήσουμε γιατί η φωτογραφία που αναρτήσαμε στο Ygeianet δείχνει άδεια την αποθήκη υλικού στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η απάντηση είναι απλή: η φωτογραφία δείχνει την αποθήκη άδεια επειδή η αποθήκη ήταν άδεια!

Τώρα που θορυβημένη η Διοίκηση κουβάλησε υλικό ας μας στείλει φωτογραφία της ίδιας αποθήκης και δεσμευόμαστε ότι θα την αναρτήσουμε με λεζάντα «Η αποθήκη γέμισε υλικό!».

Εντέλει επειδή κινδυνεύουμε να εμπλακούμε σε παραλογισμούς έχουμε να κάνουμε μια παρατήρηση.
Ο κ. Λοβέρδος είχε υποσχεθεί ότι εάν μέχρι την 1η Απριλίου δεν είχε τοποθετηθεί διπλογραφικό σύστημα σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας θα υπέβαλε την παραίτησή του. Δεν παραιτήθηκε και εξ επαγωγής υποθέτουμε ότι το έργο ολοκληρώθηκε.

Αφού λοιπόν υπάρχει παντού διπλογραφικό σύστημα που δείχνει κενά και ελλείψεις με το πάτημα ενός και μόνον πλήκτρου μένουμε έκπληκτοι γιατί η πολιτική ηγεσία δεν αξιοποιεί το διπλογραφικό ως αποδεικτικό στοιχείο, αλλά προσπαθεί να διαψεύσει φωτογραφίες ή περιφέρει τους δημοσιογράφους σε ανήλιαγες αποθήκες δείχνοντας κουτιά τα οποία κανείς δεν ξέρει τι περιέχουν.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: