Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Β ΔΥΠΕ ΓΙΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ


Γραφείο Τύπου
210 - 52.05.290-1
ΤΕΤΑΡΤΗ  27/04/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όπως έχουμε ανακοινώσει απο χθές Τρίτη 26/04/2011 ,όσο διαρκεί ο έλεγχος στο Ασκληπιείο, δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, αφού στόχος μας είναι η αλήθεια και όχι, οι εντυπώσεις.

Απο την αρχή επίσης, έχουμε κάνει λόγο για  υπαρκτές ελείψεις καθώς και για το ότι, ο Διοικητής συνέστησε ομάδα ελέγχου,η οποία  εξέταζε τα αποθέματα ανά τμήμα και έκανε αναδιανομή υλικού όπου αυτό, κρινόταν αναγκαίο.Ενώ, όλες οι παραγγελίες υλικού, έχουν αποσταλεί στις εταιρείες και το νοσοκομείο εφοδιάζεται κανονικά.

Συνεπώς, μας προκαλεί κατάπληξη να εγκαλούμαστε γιατί, εφοδιάζεται το Ασκληπιείο με υλικά κι αυτό να αποκαλείται <<παραπλάνηση>>..

Τονίζουμε ξανά, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες.Οι δε φωτογραφίες που διανέμονται , το αποδεικνύουν. Θα εφοδιάζουμε τα νοσοκομεία με υλικά, οπουδήποτε χρειάζεται.

Σε κάθε περίπτωση όμως,ωφείλουν μιαν απάντηση. Ποιά φωτογραφία δείχνει την αλήθεια; Aυτή με τη γεμάτη αποθήκη που δημοσιεύουν οι  γιατροί του Ασκληπιείου ως φωτογραφία  πρίν από τον έλεγχο της 26ης Απριλίου; ή αυτή που ανέρτησε στην ιστοσελίδα ygeianet, o πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ  κ.Βαρνάβας, που δείχνει άδεια την αποθήκη του Ασκληπιείου;
Β΄ΔΥΠΕ

Κύριε Παπάρα! 

  • Τα κόμματα σε ένα κείμενο ΔΕΝ είναι όπως οι αφίσσες που κόλλαγες στους τοίχους. 
  • ΔΕΝ μπαίνουν παντού για να μπορεί να βγαίνει νόημα, ενώ οι αφίσσες που κόλλαγες παντού δέν μπορούν να σε κάνουν ντε και καλά υποδιοικητή.
  • ΔΕΝ είναι σαν τη χρυσόσκονη, όσο περισσότερη τόσο μεγαλύτερη λάμψη!
  • ΕΙΝΑΙ σαν το "πολύ το τάκα-τάκα, κάνει το παιδί..." παπάρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: