Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η κατάσταση στο ΕΣΥ παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις



ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΜΑΪΟΥ: στη διάρκεια της εφημερίας στο Νοσοκομείο  «ΑΤΤΙΚΟΝ» εξετάσθηκαν 900 ασθενείς και έγιναν 165 εισαγωγές. Τριάντα ασθενείς, ελλείψει κρεβατιών, μπήκαν σε ράντζα. Μία συνοδός ασθενούς που νοσηλεύονταν σε ράντζο πήγε στο αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και μήνυσε τη συντονίστρια εφημερίας, επικαλούμενη «έκθεση ασθενούς σε κίνδυνο» και ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί η γιατρός!
Η σύλληψη δεν έγινε τη νύχτα για να μη διαταραχθεί η εφημερία. ..Μόλις όμως τελείωσε η εφημερία η συνάδελφος συνελήφθη, κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και προσήχθη το απόγευμα στην Ευελπίδων για να εκτελεστεί η διαδικασία του αυτόφωρου, παρά τα εντονότατα διαβήματα διαμαρτυρίας στα οποία προέβη η ΟΕΝΓΕ από την πρώτη στιγμή.
Ηθικός αυτουργός είναι αναμφισβήτητα ο κ. Λοβέρδος. Στοχοποίησε τους γιατρούς, ώστε να μετακυλήσει σ΄ αυτούς την ελεεινή κατάσταση των Νοσοκομείων και να τ΄ αποτελέσματα. Έντιμοι γιατροί βρίσκονται στο κρατητήριο ως κοινοί εγκληματίες. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΪΟΥ, 5.50μμ: Η συνάδελφος αφέθηκε ελεύθερη και ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι γιατροί του ΑΤΤΙΚΟΝ αποφάσισαν να απέχουν αύριο από τα καθήκοντά τους και να εξετάσουν τη στάση τους σε Γενική Συνέλευση.
www.ygeianet.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: