Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΕΙΝΑΠ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ!
 Η σημερινή γενική απεργία, αμαυρώθηκε από τη δράση των πραιτωριανών των ΜΑΤ, τα οποία έστειλανδεκάδες διαδηλωτές σε νοσοκομεία (κυρίως Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ΚΑΤ). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι προσαγωγές διαδηλωτών, ήταν πολύ λιγότερες (γύρω στις 25) από τουςτραυματισμούς διαδηλωτών, γεγονός που αποδεικνύει πως τα ΜΑΤ, είχαν στόχο και να διαλύσουνμεγάλο τμήμα της πορείας αλλά κυρίως να εκφοβίσουν συνολικά την ελληνική κοινωνία!
Σύμφωνα, με τις μαρτυρίες, ιατρών αλλά και συντρόφων των τραυματιών, πολλοί και πολλές,  έφεραν τραύματα από σιδερένιο αντικείμενο (πχ λαβή γκλομπ, λαβή φυσούνας,  πυροσβεστήρα κλπ), οδηγώντας στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για δολοφονικές επιθέσεις.
 Εν τω μεταξύ, πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον βαρύτατο τραυματισμό, διαδηλωτή ο οποίος διακομίστηκε σε προθανάτια κατάσταση και με υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.
Ο εν λόγω τραυματίας, είναι  σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει δύο τουλάχιστον βαρύτατα χτυπήματα στο κεφάλι από σιδηρό αιχμηρό εργαλείο! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 31χρονος, χτυπήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου από τα ΜΑΤ μόλις έχει βγει από το χειρουργείο στο νοσοκομείο της Νίκαιαςκαι νοσηλεύεται στην εντατικήΟ θεραπων ιατρός, χειρούργος κ. Παπανικολάου, με ανακοινώσεις του, έκανε λόγο για χτυπήματα με δολοφονική πρόθεση, ορμώμενος όπως είπε από τα χαρακτηριστικά και τη σοβαρότητά τους!
Σύμφωνα, επίσης, με δηλώσεις του θεράποντα χειρούργου,  κ Παπανικολάου, σταμάτησε μεν η αιμορραγία αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα για τη ζωή του, καθώς τα πάντα θα κριθούν τα επόμενα πέντε 24ωρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: