Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, χαιρετίζει τον αγώνα των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Η απάντηση των εργατών στους εκβιαστικούς της εργοδοσίας και η ηρωική στάση τους αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Η εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας που πλούτισε τόσα χρόνια από τη δουλειά των  εργατών, τώρα τρομοκρατεί, απολύει, επιχειρεί να καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις προκειμένου να διαφυλάξει τα κέρδη της. Γιατο σκοπό αυτό αξιοποιεί τις πολιτικές των μνημονίων, του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας που στοχεύουν στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Σήμερα είναι αναγκαίο όσο ποτέ να απαντήσουμε με συλλογικούς συντονισμένους, ταξικούς αγώνες απέναντι στην αντιλαϊκή καταιγίδα. Να ξεπεράσουμε τον υποταγμένο εργοδοτικό συνδικαλισμό.Να προτάξουμε την εργατική απάντηση της ανυπακοής, της αντίστασης και της ανατροπής!Να διαλέξουμε το δρόμο του αγώνα, τη μετωπική ρήξη με τον εκβιασμό των ελλειμμάτων και του χρέους από τους τραπεζίτες, τις κυβερνήσεις, το ελληνικό και ευρωπαϊκό κεφάλαιο.

Καλούμε τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς να οργανώσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους για την ενίσχυση του αγώνα των απεργών εργατών. 

Να ανακληθούν άμεσαόλες οι απολύσεις! Να μην περάσουν τα αντεργατικάσχέδια της εργοδοσίας
 

Να πάρουμε πίσω τον κλεμμένο πλούτο μας. Αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, με αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Απαγόρευση των απολύσεων. 

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 
ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ- ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΟΒΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΔεν υπάρχουν σχόλια: