Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Ρουσφετολογικούς διορισμούς στο Ωνάσειο καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου εν μέσω πολιτικής κρίσης.


Τη Διοίκηση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (Ω.Κ.Κ.), η οποία «σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχωρά στη δημιουργία θέσεων» για ημετέρους μέσω της τροποποίησης του Κανονισμού Λειτουργίας του ΩΚΚ, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού κέντρου.
Ειδικότερα όπως επισημαίνουν, το Δ.Σ. του Ωνασείου «αδιαφορώντας για τα νομικά κωλύματα, στα οποία σκοντάφτει η μεθόδευση της τροποποίησης του Κανονισμού λειτουργίας, δημιουργεί θέσεις πανεπιστημιακών για 2 μέλη του Δ.Σ., θέση θωρακοχειρουργού για άλλο ένα μέλος του Δ.Σ. και πληθώρα θέσεων νέων Διευθυντών για να βολέψει και το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ».
 Οι εργαζόμενοι υπογραμμίζουν ότι με παράτυπο τρόπο τοποθετήθηκε πριν λίγους μήνες και ο Γενικός Διευθυντής.
Έτσι καλούν τους υπευθύνους «να σταματήσουν να ασελγούν στο Κέντρο» αλλά και τα Μέλη του Δ.Σ. τα οποία διορίστηκαν «με κομματικά και μόνο κριτήρια να παραιτηθούν τώρα».
κ. Κρεμαστινέ ακούς; Για σένα και τα γλυφτρόνια σου είναι η καταγγελία !
Αφησε την ομπρέλα και μην παριστάνεις οτι ψιχαλίζει: ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποσο πληρωνει ο φορολογουμενος ελληνας το ΩΝΑΣΣΕΙΟ που εφτιαξε με τα λεφταd του ο μακαριτης Ωνασσης στη μνημη του παιδιου του?

Ανώνυμος είπε...

Και το άλλο με τους καθηγητάδες ΚΟΚΚΙΝΟ και ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ το ξέρετε?
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ την ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ τους από τα ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ που ΜΑΖΕΨΑΝ από το ΩΝΑΣΣΕΙΟ όσο ησαν εν ενεργεία καθηγητές.
ΑΛΛΑ....
Και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που έπρεπε να ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ τα λεφτά του, ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ!!!!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ??????????????