Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

“Ακτιβιστική” δράση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Έκοψαν το ρεύμα στο Υπουργείο Υγείας του Λοβέρδου*!


*Καθόλου τυχαία, απ΄ότι ψιθυρίζεται η επιλογή του συγκεκριμένου Υπουργείου.
Επιπλέον στόχος, πέραν του γεγονότος να χτυπηθεί η Κυβέρνηση, ήταν να χτυπηθεί επίσης ο ένας εκ των δύο βασικών δελφίνων του ΠΑΣΟΚ, που επιθυμούν εναγωνίως να παραλάβουν το πολυπόθητο “δαχτυλίδι διαδοχής” του εν λόγω κόμματος (το οποίο, απ΄ότι επίσης ψιθυρίζεται, οδεύει ταχύτατα προς διάλυση, αν συνεχιστούν τα “μαχαιρώματα”, τα οποία εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς επί του παρόντος στο εσωτερικό του).
Image
Ώρα 07.45: Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ φτάνουν με τα εργαλεία τους στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Στουρνάρη, ανοίγουν τον μετασχηματιστή που δίνει ρεύμα στο υπουργείο Υγείας και… κατεβάζουν τους διακόπτες, κόβοντας την παροχή!
Με αυτόν τον τρόπο η ΓΕΝΟΠ θέλει να διαμαρτυρηθεί για το χαράτσι και την απειλή διακοπής του ρεύματος στους πολίτες τη στιγμή που το κράτος χρωστάει απίστευτα ποσά.
Όπως λένε οι συνδικαλιστές, τα χρέη του υπουργείου είναι 3.800.000€, ενώ συνολικά το κράτος χρωστάει 141 εκατομμύρια€*
(*ΒΜΡ>>οι πολίτες τους ενόχλησαν… ας πληρώσουν πρώτα αυτοί τα χρωστούμενά τους και μετά να επιδιώξουν αντισυνταγματικά χαράτσια από όλους εμάς). Αναλυτικά οι οφειλές του Δημοσίου έχουν ως εξής:

- Υπ. Υποδομών 46,63 εκατ. ευρώ
- Υπ. Εθνικής Άμυνας: ΓΕΝ 1,55 εκατ. ευρώ / ΓΕΣ 9,41 εκατ. ευρώ
- Υπ. Προστασίας Πολίτη 7,10 εκατ. ευρώ
- Υπ. Εσωτερικών σύνολο 14, 50 εκατ. ευρώ
- Υπ. Δικαιοσύνης 4,41 εκατ. ευρώ
- Υπ. Οικονομίας 0,9 εκατ. ευρώ
- Υπ. Πολιτισμού 2,3 εκ. ευρώ
- Υπ. Παιδείας 2,2 εκατ. ευρώ
- Οργανισμοί 7,4 εκατ. ευρώ
- Αττικό Μετρό 6,7 εκατ. ευρώ
- Σεισμόπληκτοι Αττικής 4,7 εκατ. ευρώ
- Επιχειρήσεις Ύδρευσης αποχέτευσης 20,85 εκατ. ευρώ

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν “σαν σκουπίδια” κάτω από το όριο της φτώχειας και σε αυτούς η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα, ενώ στο Δημόσιο με χρέη 10 ετών δεν κάνει διακοπές.

Γιατί στο υπουργείο Υγείας; Γιατί το ρεύμα κόβεται χωρίς διακρίσεις. Φτωχοί άνθρωποι που έχουν ηλεκτρικές συσκευές υποστήριξης (οξυγόνο κλπ) στο σπίτι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους λένε οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, καθώς η διοίκηση της ΔΕΗ δεν κάνει διακρίσεις.


Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: