Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι Anonymous για το ελληνικο θεμα!!!βιντεο

Η γνωστή ομάδα Anonymous, η οποία έχει προκαλέσει πονοκεφάλους σε όλες διωκτικές Αρχές του κόσμου, αποφάσισε να ασχοληθεί και με την περίπτωση της Ελλάδας. Παρά το γεγονός πως αρκετά μέλη της ομάδας έχουν συλληφθεί, οι παρεμβάσεις τους σε πολλά κοινωνικά ζητήματα του πλανήτη δεν έχουν μειωθεί, αλλά αντίθετα έχουν προκαλέσει ισχυρότατα ιντερνετικά πλήγματα σε φορείς και επιχειρήσεις.

Στόχος της ανάμειξης τους στο ελληνικό ζήτημα είναι να «αυξήσουν την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και την ευαισθητοποίηση όχι μόνο των Ελλήνων εντός της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων ομογενών».
Το δελτίο τύπου, το οποίο κατά παράδοση των Anonymous είναι μακροσκελέστατο, αναφέρεται συγκεκριμένα σε Έλληνες πολιτικούς, ενώ κάνει εκτενή σχόλια γύρω από περιστατικά που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων πολιτών.
Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:
«Χαιρετίζουμε όλο το κόσμο, αυτό είναι το πρώτο δελτίο τύπου από το #OpGreece. Επιθυμούμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και να ενημερώσουμε μαζικά για την ύπαρξή και δραστηριότητά μας. Επιθυμούμε την ευαισθητοποίηση όχι μόνο των Ελληνων εντός της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων ομογενών, όλοι εσείς που είστε ελληνικής καταγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είδαμε όλοι τον μπάτσο με την χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο των διαδηλωτών σωστά; Είδαμε επίσης τον Tony Bologna να ψεκάζει νεαρές γυναίκες στην Νέα Υόρκη ναι; Αν τα παραπάνω σας συγκλόνισαν, εδώ είναι μια καθημερινή ρουτίνα. Οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, λαμβάνουν αυτή την «περιποίηση» σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα, ενώ κανένας αξιωματούχος δεν αντιδρά στις πράξεις βίας εναντίον πολιτών που συμβάινουν σε αυτή τη χώρα.
Τον περασμένο μήνα η Ελληνική Αστυνομία ψέκασε άτομα με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικά καροτσάκια, ενώ πρίν απο δύο μήνες επιτέθηκαν σε πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά – απλά περπατώντας ούτε καν φωνάζοντας. Η Αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και πέτρες χτυπώντας τους με μπαστούνια (γκλόπ) και σιδερένιες ράβδους. Πρίν απο τρείς μήνες συνέβησαν τα ίδια ακριβώς, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και δημοσιογράφους που κρατούσαν φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα, την στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια, το Διαδίκτυο απειλείται από τον Μάκη Βορίδη, ένα πρόσωπο που την δεκαετία του 70′ και του 80′ ανήκε σε μια ομάδα παρόμοια με το ΚΚΚ και τώρα είναι μέλος του φασιστικού κόμματος στην Ελλάδα. Ο Βορίδης είναι τώρα υπεύθυνος για το Διαδίκτυο. Μια εβδομάδα μετά την «εκλογή» του (εξελέγη απο τους πολιτικούς και όχι απευθείας απο τον λαό), blogs που παρείχαν ελευθερία λόγου έκλεισαν, λογαριασμοί στο Facebook – κυρίως ακτιβιστών, Anons, αναρχικών,κομμουνιστών και trolls – διεγράφησαν. Τώρα ο Βορίδης και οι φίλοι του σχεδιάζουν να λογοκρίνουν όλους τους παρόχους Internet (ISPs), με πρόσχημα ότι το πράττει, ώστε να ξέρει πότε μια «τρομοκρατική ενέργεια» θα πραγματοποιηθεί εναντίον των πολιτών. Κάθε αντίθετος πολιτικός λόγος που δεν είναι αρεστός στον φασισμό θεωρείται «τρομοκρατία». Οπότε ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.
Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.
Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα:
- Αθήνα 29-06-2011: Επίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον Ελλήνων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. http://www.youtube.com/watch?v=v_GZOD3R1Ek
- Ένας άνδρας λέει στην Αστυνομία «Φύγετε από αυτή την πλατεία και σας παρακαλώ μην με χτυπήσετε», ο μπάτσος όχι μόνο τον χτυπά, αλλά του σπάει και το κεφάλι μπροστά στην κάμερα. http://www.youtube.com/watch?v=VlVML5ih2Qs
- Ο νέος υπουργός υπεύθυνος για το Διαδίκτυο, στην πρώτη δήλωσή του λέει «Συμφωνώ οτι οι συμπλοκές γίνονται από τους ανθρώπους, αλλά δεν χρησιμοποιούν ούτε γκλοπ ούτε κράνη», η επόμενη εικόνα είναι όταν ο ίδιος κρατούσε ένα τσεκούρι κατα την διάρκεια της συμμετοχής του στην αντίστοιχη ομάδα με το ΚΚΚ. Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή την στιγμή υπεύθυνος για το Internet στην Ελλάδα και είναι μέλος του φασιστικού κόμματος. Δεν εξελέγη απο εμάς, αλλά απο την ίδια την κυβέρνηση. http://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4
Χρειάζεστε περισσότερες συνδέσεις? ΟΚ
- Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάκη Βορίδη. http://www.nakedcapitalism.com/2011/11/mark-ames-austerity-fascism-in-greece-%E2%80%93-the-real-1-doctrine.html
http://antistasiakanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: