Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Διοικητής ζαρζαβατικό!


Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας:
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε της Κυβέρνησης.
Κατανοώ ότι αυτή τη δύσκολη για την χώρα μας συγκυρία, η παρέμβασή μου μπορεί να φαντάζει εξωτική ίσως και γραφική. Το πιθανότερο είναι...

κάποιος να την δει σαν μια ακόμα συνδικαλιστική παρέμβαση βγαλμένη από τα παλιά, τότε που οι συντεχνίες αγωνίζονταν για τα κακώς εννοούμενα δίκαια του κλάδου. Το ζήτημα όμως αφορά την αξιοπιστία και το κύρος της διακυβέρνησης αλλά και γενικότερα τις αρχές, το ύφος και το ήθος που χαρακτηρίζουν την πολιτική μας.
Η πρωτόγνωρη διαδικασία της επιλογής στελεχών μέσα από την ανοικτή διακυβέρνηση έδωσε σε πολλούς από εμάς την ελπίδα ότι κάτι νέο ξεκινά στην δημόσια διοίκηση. Ο διορισμός του κ. Κουτούπη άλλα και ο σημερινός του κ. Θεόδωρου Γιάνναρου σαν διοικητή στον νοσοκομείο Ελπίς
μας διαψεύδουν και μας ακυρώνουν κάθε προσδοκία μας για αξιοκρατία και ένα καλύτερο μέλλον.
Ο κ. Γιάνναρος, γνωστός τηλεοπτικός μαϊντανός του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, της κ. Τατιάνας Στεφανίδου και του κ. Ν. Ευαγγελάτου από τις 3/3/2010 είναι διοικητής σε ένα από τα σημαντικότερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας, το νοσοκομείο Ελπίς.
Πέρα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις show παρουσιάζει πλούσια «αρθρογραφία» για κάθε σχεδόν θέμα που μπορεί να φανταστεί κανείς.
(ενδεικτική σας επισυνάπτεται από πολιτική έως και την φαλάκρα).
Παράλληλα δε αυτοχαρακτηρίζεται πυρηνικός, μοριακός βιολόγος με ειδίκευση στον μεταβολισμό και εξασκεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και αντίθετα σε κάθε υπάρχουσα νομολογία το επάγγελμα του διαιτολόγου.
Κύριε Πρόεδρε,
πόσο αξιόπιστη είναι η πολιτική μας στο χώρο της δημόσιας διοίκησης όταν μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία επιλέγεται ένας τηλεοπτικός μαϊντανός;
Πόσο σίγουρος θα νοιώθει ένας Έλληνας για την υγεία του όταν στην διοίκηση του νοσοκομείου αναλαμβάνει ένας μοριακός πυρηνικός βιολόγος που εξασκεί παράνομα το επάγγελμα του διαιτολόγου εφαρμόζοντας αμφίβολης επιστημονικής αξίας μεθόδους;
Πόσο σιγουριά μπορεί να νοιώθει κανείς όταν την διοίκηση ενός νοσοκομείου, με πολλά οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα, αναλαμβάνει κάποιος που το μοναδικό του επίτευγμα είναι η διαρκής τηλεοπτική προβολή; Ακόμα τον θυμόμαστε με την άσπρη ποδιά να κάνει πειράματα σε εκπομπές του κ. Ευαγγελάτου, να παριστάνει τον διαιτολόγο μπροστά από τελάρα μαναβικής στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου και να αγορεύει σαν δημόσιος κατήγορος στην Ζούγκλα του κ. Τριανταφυλλόπουλου.
Κύριε Πρόεδρε,
για μια ακόμα φορά το φάντασμα του κ. Κουτούπη πλανάται πάνω από την Ελληνική Κυβέρνηση. Διώξτε το πριν να είναι πολύ αργά.
Μανωλαράκης Μανώλης
Πρόεδρος Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: